[]

Karşı apartmandaki rahatsiz edici ışık

selam,
Karsi apartmandakiler kamera karanlikta çekebilsin diye yanip sönen cayir cayır bir lamba taktirmislar. Bizim yan komsu rahatsiz oluyoruz dediginde adami tersleyip kovalamis takan apartmandaki kisi (emekli astsubay arkadas).

Bu ışık bizim evin icinde fener yanip sonuyor gibi bi efekt yaratıyor. Kime sikayet edilebilir? Insan gibi anlasilacak tipler degiller.

 
Normalde belediye tabi bu tür sorunlar için ve fakat laftan anlamayan insanlar cezasını çeker. Maske ve yüz siperi gibi corona tedbiri almış bir mahalleli geçerken vurur kırar. Yani kırsa vazgeçer bence.


  • gatherer  (31.07.20 22:08:19) 
maskeyi tak kır yada uzaktan sapanla falan indir. terbiyesiz adamlar.


  • x571  (31.07.20 22:50:00) 
belediye haricinde kimsenin bu tür bir ışık takma lüksü yoktur. şikayet ediniz ya da kırınız. onlar sizinle uğraşsınlar :-)


  • ankarakecisi  (31.07.20 23:34:50) 
Kenarına ufak bir parça kapatacak bir teneke monte ederlerse çözülecek konu. Yavşaklık yapmasınlar. Aynısı bizim sitede de oldu. Rica ettik kapattılar.


  • pass  (31.07.20 23:58:53) 
kesinlikle belediyeyi aramayın yada komşuyla iletişime geçmeyin.
burası norveç değil. adam inadına evinize spot ışık koyar, bunuda şikayet et der.
öncelikle ışık kaç daireyi rahatsız ediyor ?
yani sadece sizi rahatsız ediyorsa anaonim vereceğiniz fiziki zararlarda tek şüpheli olursunuz.
eğer 8-10 potansiyel rahatsız olacak kişi varsa önce sokaktaki güvenlik kameralarına yakalanmadan bir şekilde sprey boya ile boyayın yada zarar verin.
kameralardan kaçamıyorsanız havalı tüfekle kurşun mermi ile kırın.
eğer yenisini takarsa arabası varsa lastikleri kesme yada internette araştıracağınız diğer metodlarla aracına zarar verin.
  • aslindasorunumpsikolojik  (01.08.20 01:55:13) 
@ aslindasorunumpsikolojik +100 falan :) emeğe saygı+rep .


  • x571  (01.08.20 11:20:48) 
@aslindasorunumpsikolijik haklı. Gece görüş için kameralar var ama adam ışık olsun bende göreyim o bölgeyi diyor. Açıkçası ne polis ne belediye buna çözüm bulamaz, şehir sorunları için yetkili birim yok malesef bizde.

En güzeli havalı tüfek ile pıt pıt lambayı kırmak. Laftan anlayan adam olsa çözüm bulurdu makul biri olsa zaten kendisi düşünür ilk akşam bu ışık çok fazla komşular rahatsız olur diye. Havalı tüfek ile 100 metreden show yapabilirsiniz. Tabi camdan göstere göstere değil gece uygun saatte balkondan veya cam içersinden. Tek atış :)
  • Fritz-X  (01.08.20 13:26:00) 
Resmi çek, cimerden isimsiz ihbar olarak at. İsimsiz ihbarı seçince savcılığa gitmeden öğrenemiyorlar demişti ekşiden biri.

Allah kimseyi belediyeye ve zabıtaların eline düşürmesin, beni ifşa etmişlerdi.
  • banacevaplazım  (01.08.20 13:37:55) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.