[]

Yeni Doğmuş Bebeğe Hediye ?

üniversiteden arkadaşım baba oldu. bir kaç arkadaş toplanıp gidecez. yalnız arkadaşım altın takacağını söyledi. bense şu an çeyrek bile olsa takacak durumda değilim çünkü ne iş var ne güç. başka ne götürülür ki hediye olarak. ilk aklıma altın geliyor ama o kadar para çıkmaz bende. çiçek alınsa ne tür çiçek gider ki? çok mu ezik oluruz? ilk defa başa geliyor yaf..




 
çiçek ya da çikolata alınmaz diye biliyorum ben. bi takım götürülür. 5 liraya dandik olanları, 10 liraya yüzüne bakılanları satılıyor çarşı-pazarda. genelde hediye gidenler birbirine benzer kıyafetler olur zaten. çok şatafatlı şeyler alınmaz. en münasibidir gibi.


  • lovemyself  (07.05.10 21:06:03) 
tema'dan yeni doğan bebek sertifikası alabilirsin. www.tema.org.tr


  • mahallenindelisi  (07.05.10 21:10:54) 
tavana yansıyan renkli ışıklar ya da beşiğin tepesine asılan müzikli dönen oyuncaklar falan


  • aksasu  (07.05.10 21:33:35) 
bi kaç arkadaş dmişsiniz. diğer arkadaşlarla birleşip ortak altın alın. bu devirde en kıymetli hediye altın, 100 tlyi geçmiş çeyre altın.
zaten büssürü insan zıbındır, patiktir, oyuncaktır almış olacak.

  • kabablanka  (07.05.10 21:49:45) 
kısa malbuş.


  • Dağlarca  (07.05.10 23:53:13) 
babasının fenerbahçe'li olmasını temenni ederek bir koşu fenerium mağzasına giderek, yeni doğan bebekler için hazırlanan zıbın,önlük,hedö,hödö tobalarından alabilirsin. çeyrek altının yarı fiyatı

magaza.fenerium.com.tr
  • janavarorion  (08.05.10 12:35:40) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.