[]

hasta kayıttaki hanımefendiyle tanışmak

iyi geceler Güzin ablalarım.
amacım özel bir hastanenin hasta kayıtında çalışan bir hanımefendiyle tanışmak. yaklaşık 1 sene önce pideci dükkanı açtık, bu süre boyunca dükkanla uğraştığımdan sosyal ilişkilerim epey zayıfladı. ben de sizden tavsiye almaya geldim.
kendisi pide dükkanımızın olduğunu biliyor, birkaç defa broşür verdim ama paket olarak sipariş vermediğini söyledi. ben bornovadayım, o bucada. bu yıl içinde bir defa ayağımı bir defa da el bileğimi kırdım, üzerine annem de el bileğini kırınca ister istemez personel-müşteri ilişkisinden öte birkaç ayak üstü sohbet yaşadık.
aklıma ilk olarak kendisine yemek götürüp içine bir not iliştirmek geldi ama yemeği teslim aşamasında epey sıkıntı yaşayacağım için bu taktikten emin olamadım. sizden bu fikrimle ilgili de yorum almak istedim. mesela "ben sipariş vermedim" gibi bir tepki geldiğinde nasıl durumu çevirip oradan uzaklaşacağımı bilemedim :) bu arada kendisi oldukça güzel ve tatlı birisi. ben pek yanına yakışacak biri değilim

 
Yemek götürmektense instagramdan vs bul ekle. Kabul ederse fotolara bi bak sevgilisi var mı diye. Olmadugı izlenimini edinirsen msj at merhaba hatırladınız mı ben şuyum elimi kolumu kırmıştım de.

Vereceği cevaba göre belli eder zaten kendisini.

Dediğin gibi ben yemek istemedim derse, ki der, üstüne yecek birşey olmaz.
  • sorularimicinfeykhesap  (30.07.20 03:07:15) 
ismini biliyorum da soyadını bilmiyorum. instagramdan bulamadım bu yüzden


  • isimsiz uye  (30.07.20 03:53:07) 
Kadın belki herkesle aynı. Tacizci damgası yiyebilirsiniz. Adını kendisine sor, sosyal medya hesabını sor, dükkanı takip edin de. Verirse öyle yürü.


  • banacevaplazım  (30.07.20 07:02:09) 
ilgileniyor olsa bu vakte kadar coktan anlamistin. belli etmissin ilgini, daha ne? sevgilisi falan vardir, bu kadar israrci olma.


  • anais  (30.07.20 08:06:35 ~ 08:07:11) 
cesario +1500 demek istiyorum.
dedikleri hiç şaşmaz 99% doğrudur. o sana adım atmazsa boşa ümitlenme. yemek götüreyim de deme. zaten broşür falan bırakmışssın daha ne.

  • lycoxin  (30.07.20 10:38:58) 
Atman gereken tek kurşun var o da şu:Yanına gidip sohbet muhabbeti ilerletip sosyal medya hesabını istemen sonrasında bir buluşma ayarlamak sana kalmış.Aslında doğru olan sosyal medya istemeden direkt kahve teklifinde bulunmak fakat hastanede olmaz o iş.


  • shredd  (30.07.20 11:38:50) 
@paco de lucia bucada değil bornovada çalışıyor. ikamet ettiği yer buca


  • isimsiz uye  (30.07.20 12:11:44) 
tavsiye ve öneri yazmayacağım... sadece bu sıkıntını okurken zamanında benimde içinde bulunduğum benzer durum aklıma geldi. hatta karşı tarafta hastane çalışanıydı(hemşire). adım atmaya çalıştım ama ışık göremedim, ilerleyemedim.


  • braveheart xakah  (30.07.20 12:36:47) 
"ben pek yanına yakışacak biri değilim"

bu düşüncen sonucu özetliyor zaten. böyle olup olmadığını ve o kızın karakterini bilmiyoruz. fakat senin bu düşünce yapısında olman zaten ilerlemene engel.

kızdan bir sinyal almış olsan eyvallah ama diğer durumda vaktini harcamamanı tavsiye ederim.
  • orpheus  (30.07.20 14:55:08 ~ 14:55:38) 
umudumu körelttiniz valla :)) vazgeçtim... hasta kayıtta birkaç kız daha duruyor, rezil olmadan bu işi başarmak mümkün durmuyor zaten


  • isimsiz uye  (31.07.20 00:25:14) 
Batı kültürünün bu şeyleri çoktan çözmüş olmasına hastayım, biz hala rezil mi oluruz o bana bakmaz öylemi yapsam böyle mi yapsam diye yaşamayı kaçırıyoruz. Karşı cinsleri ilişkileri gözümüzde çok büyütüyoruz gereksiz yere. Hayat denen yere bir kere geliyoruz, bir kere yaşıyoruz ve aman çok hızlı akıyor geçiyor, keşke dememek için her türlü riske girilir rezilde olunur vezirde. Normal bir şekilde gidin güzelce mesasinin ne zaman bittiğini ve mesasinin ardından birlikte bir şeyler içip içemeyeceğinizi sorun, karşı cevaba görede yolunuzu çizin bu kadar basit. Unutmayın oda sizin gibi insan.


  • zekicalik  (31.07.20 01:43:58) 
Abicim kurye degilsin mekan sahibisin, kiza neden devamli kurye kiliginda gidip pide yedirmeye calisiyorsun? Mesai bitimi ne zaman ogren, mesai bitimine yakin duzgun elbiseni giyer, trasini olur gidersin, bir kahve icelim dersin. Olursa olur olmazsa olmaz. Olur derse alip senin dukkana goturme! :)

"Ben pek yanina yakisacak biri degilim" kafasindan kurtulman lazim yoksa gorucu usulu evlendirirler gidersin.
  • cooperr  (31.07.20 02:09:40) 
çok güzel konuşuyorsunuz da bunları nasıl yapacağım? mesaisinin hangi saatte bittiğini nasıl öğrenebilirim? ne bahaneyle mesela? zaten bunu öğrenebilecek kapasitede olsam burada ne işim ne ki


  • isimsiz uye  (31.07.20 04:44:16) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.