[]

Bim ve A101'in buzdolabı poşeti çirkefliği

3 kurban bayramı buna şahit oldum. mahallemdeki a101 ve bim kurban bayramında kendi üretimi buzdolabı poşetlerini kaldırıp tavana kadar "koroplast" marka buzdolabı poşedi dolduruyor mağazalarını. (yüzlerce işte.)

kendi buzdolabı poşetleri 3.75 ve 100 adet. koroplast 3.75 ve 30 adet. koroplast poşetler kutuya tıkıştırılmış. daha kötü.

yok mu ülkede bunu denetleyecek yer? bimle a101 de düdüklemeyiversin bizi.

 
anlamadım ben pardon, şimdi siz bim ve a101 e neden kendi ürettiğin malları satmıyorsun kardeşim mi diyosun :D


  • paramolacak  (29.07.20 22:46:04) 
bayramdan 1 hafta önce kendi ürettiği ucuz malı piyasadan çekip bayramdan sonra tekrar piyasaya sürmelerinden şikayet ediyorum. kurban bayramında satışı fahiş artan ürüne 3 kat fiyat çekiyorlar.


  • ya ben lan neyse  (29.07.20 22:48:55 ~ 22:49:02) 
ee ne var bunda ? bu olsa olsa etik olmaz, istediği malı istediği vakit satar


  • paramolacak  (29.07.20 22:49:34) 
koroplast satmak yerine kendi mallarını satmak isterler, insanlar yığın yığın aldıkları için stoklarında kalmıyordur.


  • anais  (29.07.20 22:51:27) 
ucuzluk iddiası yalan o zaman. yanıltıcı reklam ve tanıtım yapıyorlar. ayrıca tek markanın tahakkümü var. rekabet kurallarına aykırı değilse lanet olsun zaten her yanımız at şeyi. bi buzdolabı poşeti kalmıştı düdüklenmediğimiz.


  • ya ben lan neyse  (29.07.20 22:52:35 ~ 22:56:40) 
@anais: yok hocam durum öyle değil. ben bazen günde 1 bazen 2-3 günde 1 buzdolabı poşeti alıyorum. bayramdan önce tamamen kesiyorlar satışı. sürekli aldığım yerden takip ediyorum. ayrıca tek marka her mağazayı ele geçiriyor. tek koroplast mı var ülkede? anlaşıyorlar işte. maliyet aynı fiyat 3 kattan fazla.


  • ya ben lan neyse  (29.07.20 22:53:59 ~ 22:54:48) 
O kadar çok alıyorsan marketle neden uğraşıyorsun.dışarıda fason yaptırıyorlar.a101 bursa pazarına ürettiriyor.internet satışı var mı bilmiyorum ama kendi dükkanları var sipariş verebilirsin.

Koronaplast sektörün lideri,yüksek siparişi kendi fason markaları karşılayamıyor olabilir..en yoğun talebin olduğu zamanda bundan istifade etmeleride beklenen bir şey.
  • duptıs  (29.07.20 23:06:58) 
market stokları satış adedini karşılamadığı için öyle yapıyorlardır. yoksa kendi imalatı olan poşetten her zaman için daha fazla kazanır. koroplastadan fazla kazanıyor olsa da zaten hep onu satar.


  • orpheus  (30.07.20 00:03:28) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.