[]

İş Teklifi Reddi

Bir görüşmem oldu ve kendi açımdan olumlu geçti. Hem işveren (İK & Proje Yöneticisi), hem de işyeri hakkında olumlu düşünceler oluştu. Sonrasında benden örnek iş istediler ve bunun şu andaki projenin bir parçası olduğunu söylediler.

Bu açık pozisyon benim şu anki pozisyonum ile aynı fakat iki şirketin sektörleri farklı ve verdikleri içeriği inceleyince bir çeşit hayalkırıklığı oluştu. İşyeri, imkanlar ve ofis daha iyi olmasına rağmen yaptıkları işler sebebiyle biraz soğudum ve eğer teklifte bulunurlarsa reddetmeyi düşünüyorum.

Onlara da bu şekilde mi anlatmalıyım yoksa ultra politik sunduklarınızla beklentilerim kesişmiyor tarzı açıklama mı yapayım?

Teşekkürler.

 
sunduklarınız beklentimi karşılamıyor de geç. detaya girme.


  • hem şişko hem deli  (29.07.20 21:10:01) 
idealist olmaya gerek yok
istediğin parayı verirlerse git.
gittiğinde sen düzelt işlerini.

maaşlı çalışansan
işi bu kadar sahiplenmek çok kötü birşey
20 li yaşlarım el alemi zengin etmekle geçti.
kendi işim gibi sabahladım, haftada 7 gün çalıştım
sonra bıktım, kurumsal şirkete geçtim, 9-5 mis.

En sonunda da kendi şirketimi kurdum.

Başkasının şirketiyse
Onlar işi nasıl yapmanı istiyorsa öyle yap
satan o, işini paraya çeviren o.
Sen karışma
maaşını al, işini istenildiği gibi yap, kafanı başka birşeye yorma, huzur bul :)
  • Corc  (29.07.20 22:01:43) 
Yanlış anlatmışım kendimi. Olay şu ben savunma temelli işler yapıyorum şu anda. Çok ta seviyorum önceden de benzer işler yapıyordum. Bu yeni şirketin yaptığı işleri biliyorum ama benim alanımdaki içerikleri araştırarak bilmem biraz zor. Yaptıkları işler küçümsenecek şeyler değil ama top, tüfek, tank, taramalı bonbadan sonra "bu ne ki şimdi" diye düşünmeye başladım.


  • heritage  (29.07.20 22:32:21) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.