[]

bulasik makinesi hk.

yakin zamanda bulasik makinesi alaniniz oldu mu acaba? hangi marka ve model sectiniz, neden bu urunu tercih ettiniz, seciminizden memnun musunuz? tavsiyelerinize acigim, piyasa arastirmasi halindeyim.

not: vestel'e cok buyuk bir onyargim var ama urunleri guzel gorunuyor ve haliyle fiyatlari piyasaya gore epey uygun. onyargilari kirip denemeli mi yoksa hic bulasmamali mi?

edit: ahaha yuh bikac soru altta yine bulasik makinesi sorulmus soruyu gormemistim :) neyse her yerden takipteyim.

 
Ben de az önce başlık açmıştım bu konu hakkında. Vestel için çoğu kişi uzak durun diyor, fiyat olarak çok cazip şuan ama okuduklarım başka firmaların aynı fiyata daha iyi olduğunu söylüyor. Kullanan arkadaşların tavsiyelerini ben de merak ediyorum.


  • c0sh_kun  (29.07.20 17:39:35) 
yaklasik 10 sene once vestelin en basic modellerinden birini aldim. 5 yil garantiliydi aldigimda, hala tas gibi ve yikamasindan cok memnunum. bi daha alsam direk vestel alirim.


  • ehti  (29.07.20 17:51:25) 
Beko aldık, bir yıl önce. Üç programlı olanını. Hiç memnun değiliz• güzel yıkamıyor. Hep yoğun programda yıkıyoruz. Yoksa pis bırakıyor.


  • va  (29.07.20 18:12:28) 
iyi markalar uçmuş. 1-2 hafta önce grundig aldım. a++ enerji ve 14 kişilik ti.

arçelik satın almış, arçelik servisi kurdu etti. fiyatı uygunda aldık. baya teknolojik sensörlü falan. memnunuz. çok para vermeye gerek yok
  • efruz  (29.07.20 18:45:25) 
Altus al gec. Vestel hakkaten alinmaz


  • proletarier aller lander vereinigt euch  (29.07.20 19:17:56) 
Yurtdışı; beko aldim çünkü banyo kapisindan gecebilecek fazla marka yoktu :)
Ama özellik olarak; en az 7kg, hizli yikama, hassas yikama, a+++ olmasina dikkat ettim. Bir de darty makineyi "saglam" listesine eklemisti ondan.

  • logisticsmanager  (29.07.20 19:21:57) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.