[]

anadolu jet-tarife degisikligi

Arkadaslar ankara-dalaman ucusumu, ankara-istanbul, istanbul -dalaman yapmislar.
ve saatleri de kotu saat 13`te istanbulda olacagim, 20 gibi dalaman ucusu var.

ilk defa boyle biseyle karsilastigim icin bilmiyorum. ek masraf cikarirlar mi bana? valizlerim ne olacak? aradaki saat farki cok.
istanbul ucusunu istesem daha erkene alirlar mi hic olmazsa biraz gezmis olurum.

bir de benim telefonum da problem oldugu icin bileti annemin kartiyla almistim.

 
Beki alırken fark etmemiş olabilir misiniz?

Sorulara gelecek olursak ek masraf çıkmaz. Valizlerini Dalaman'dan alacaksın. Valizleri verirken son durağın Dalaman olduğunu belirt yeter.

9 saat çok fazlaymış cidden. Çıkıp gezebilirsin istersen. Daha erken uçuş olmayabilir ama mutlaka sor. Erken uçuş olursa ve uçuşta yer olursa alırlar. Olmazsa CIP Lounge'a giriş talep et. Bu kadar saat farkı normal değil, bütün günümü yiyorsunuz vs. dersin. Olmadı CIP lounge'a gidip orda takılırsın. THY'nin CIP'ları güzel oluyor.
  • himmet dayi  (29.07.20 15:29:03) 
Benimde dalaman ankara saat 17de ki uçuşumu sabah 9a alıp dalaman ist ist ankara yapmışlar.

Çağrı merkezini aradım öğlen birde olan direkt uçuşa aktardım kendimi. Ama yine de planlarımı bozdu bu durum. O gün içinde başka direkt sefer var mı bakın çağrı merkezini arayıp değiştirin
  • hayaletimsi  (29.07.20 15:56:04) 
Ben de aynı saçmalıktan muzdarip oldum. Aradım az önce, henüz biletleme işlemi yapılmadı dediler. Değişim istersem ücret kesintisi olurmuş. Yarın tekrar arayacağım. dalaman'a 12 saat geç gidiyorum bu uçuşa göre


  • shezo  (29.07.20 17:03:07) 
ben aradim, dalamana aksam gitmem gerektigi icin ist-dalamani ayni birakip. ankara-ist. ucusunu erkene aldirdim hic olmazsa arkadaslarimla gorusurum diye dusundum. ucret istemediler.


  • durgunfoton  (29.07.20 19:30:55) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.