[]

Bisiklet tavsiyesi

şehiriçi dostlarla gezmek için bir bisiklet arıyorum ama bütçem biraz kısıtlı. beni yolda bırakmayacak, rahat bir bisiklet istiyorum. fiyatlar konusunda da bi bilgim yok ama ortalama 500 lira civarı bir bütçem var. ne önerirsiniz? bu bütçeyle ikinci el düşünmeli miyim?




 
Sıfır bulacağınız şeyler pek hoş olmayacaktır. Direkt ikinci ele yönelip aluminyum kadrolu bir salcano bulabilirsiniz sanırım.

Ortasında amortisör olan modellerden kaçının zira basit modellerde kilitlenemeyen çok basit amortisör kullandıklarından şehir içi düz yolda sizi yormaktan başka bir işe yaramaz.

(Salcano önermemin sebebi görece ucuz görece yerli marka ve görece iyi marka olduğu için o bütçeye denk düşen)
  • hedep  (29.07.20 00:25:02 ~ 00:43:51) 
o bütçeye üzülürsünüz. hedep +1 katılıyorum bi tabi.

1000'e çıkıp kron kovalayın derim. yada en azından alacağınız bisikletin vites sistemi shimano olsun. v fren bakının.
  • baldan kaymak  (29.07.20 01:59:05) 
Güzel öneriler gelmiş. İkinci el temiz modellere yönelmen faydana olacaktır. Ortası amortisörlü modellerin yanı sıra şehirde kullanacağınız için maşası sabit modellerden bakabilirsiniz.


  • ofkeyle kalkanin yerine oturan yazar  (29.07.20 10:56:04) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.