[]

Eczacılık ölür mü?

Yks tercihi sorusudur. Sabitlenmiş duyuruda eczacılık hk. yazan birini göremediğim için açıyorum. Fikirlerinizi beklerim.




 
Ölmez ne yazık ki, ama artık iş görmediğinin herkes farkında. Bakkal dükkanı gibi babadan oğula işletilen bir meslek oldu sonuçta.


  • Avoiding The Puddle  (28.07.20 20:53:12) 
Ölmez.
Eğer girişimci iseniz gittikçe de güçlenir. Eczacılara da uzmanlık geldi, bunu değerlendirmek lazım.

Tercih arefesinde olan birisine söyleyeceğim bir şey var ;

Hangi iş olursa olsun, ama hangi iş olursa olsun,
İşini iyi yapan her daim kazanır.

Hem para kazanır, hem hayatını kazanır, hem de başarıyı kazanır.

Bu sebeple, şu ölür mü bu kalır mı yerine, ben bu mesleği yapar Mıyım, sever miyim diye sormak lazım,
  • derleme  (28.07.20 20:59:06) 
Reisin iki dudagina bakar. Danismanin biri gaza getirir, market lobisi baski yapar, bir gecede eczacilar hain olur:) Ilaclar yuksek karla satiliyordu, gelismis ulkelerdeki gibi ilaci marketten alabilcegiz, bu hizmetle reis secim bile kazanir


  • neverletyougodown  (28.07.20 21:19:40 ~ 21:21:05) 
ben eczacılikta bir hoca ve yine hoca olan eşi ile konuşmuştum. bunlar eski mezunlar tabi. eskiler iyi iş yapıyor ve kazanıyor ama yenilerde öyle bir durum yok eskisi gibi değil kazanç açısından gibi bir şeyler demişlerdi.


  • ruby elixir  (28.07.20 21:24:33) 
Belli olmaz. Özeller hukuğu, diş hekimliğini bitirdi. Sıra eczacılık ve tıp'ta. Şimdi girersin sonra bakmışsın özellerde batır batır açılıyor. Eyvah dersin ama iş işten geçer.


  • rene  (28.07.20 21:53:16) 
Eczacılık çoktan öldü. 2018, 2019 mezunlarının kaçı alanıyla ilgili bir işte çalışıyor acaba?


  • angina pektoris  (28.07.20 22:03:33) 
iyi de eczacıların hedefi bir eczane dükkanı açıp çalışmak mı ki? bazı şirketlerin bununla ilgili departmanlarında görev almıyor mu, dükkanda çalışanlara göre çoğunluğu?


  • in a world of magnets and miracles  (29.07.20 00:29:55 ~ 00:30:16) 
buyrun örnek ders listesi. özellikle ismi farma** ile başlayan derslere bi bakın.

bit.ly

eczacılar kendi eczanelerinde veya laboratuvarda hammaddeden kendi ilaçlarını yapabilecek şekilde yetiştirilen kimyasalların etki mekanizmaları hk doktorlardan fazla şey öğrenen insanlar. bu meslek ölürse sen ben boku yedik demektir.
  • engelbert humperdinck  (29.07.20 02:04:20 ~ 02:05:33) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.