[]

Modem önerisi

Ekteki modemi 3-4 yıldır kullanıyorum ve artık gına geldi. Bozulmuş mudur dandik midir bilmiyorum ama artık en güzelinden bir modem satın almak istiyorum arkadaşlar. 4 kişilik bir aile kullanacak ve ev dubleks olduğundan çekmiyor diye bazı söylentiler mevcut aile içerisinde. Bunu da göz önünde bulundurarak tavsiyelerinizi bekliyorum. Şimdiden çok teşekkürler. Bütçe konusunda artık gözüm kara. Çeksin de şu lanet olası internet kaç para olursa olsun. Öpüldünüz

Not: interneti hızlandıracak taktiklere de açığım.


 
ben tp link kullanıyorum, genel olarak memnunum . bütçene uygun birşey al. üst modeller bir ara 1000 lira gibi birşeydi.


  • x571  (28.07.20 20:22:41) 
Neden gına geldi? Çekmiyor mu? Kopuyor mu? Bozuluyor mu?

Dupleks ve geniş evler için tek bir modemle bütün alanı kapsamak verimli olmuyor yada maliyet artıyor.

Mevcut modeminizde çalışma sorunu yoksa, repeater, extender, accesspoint vs. wifi alanınızı genişletici çözümlerinden birini deneyin.

Örneğin airties, xiaomi, tp-link markası modellerinden biri olabilir.

Yada bunların elektrik hattından wifi dağıtanları da var, onlara da baksbilirsiniz.
  • ofkeyle kalkanin yerine oturan yazar  (28.07.20 20:34:13) 
okyoy hocam başlık sahibi haklı, bu Ttnet'in dağıttığı über dandik bir modem. İki kat üstümdeki daire sahibinin internet sinyali benim sözüm ona evimdeki bu modemden daha güçlü ve daha geniş alanda etkili. Özellikle evin uzak noktasında bile hiç çekmeyebiliyor veya sinyal gücü aşırı zayıf.


  • Avoiding The Puddle  (28.07.20 21:27:54) 
modem kalsın, modeme ek olarak linkteki cihazdan alın. avm, otel, hastane gibi yerlerde bu cihazlardan kullanılır. 2.4 ve 5ghz yayını aynı ssdi ile yapar. aynı anda 200 kişi bağlanabilir ve çekim gücü çok yüksektir. poe adaptörü olduğu için de sadece cat6 kablo ile istediğiniz yere uzatabilirsiniz.

www.hepsiburada.com
  • walter white kilikli  (28.07.20 22:37:59) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.