[]

şu videodaki gibi partiye gitmek istiyorum

www.youtube.com şöyle bir partiye gitmek istiyorum.
1. istanbulda bu akşam ne zaman nerde var bu tarz parti?
2. bu dans eden insanlar cüzdanlarını çantalarını nereye koyuyor?


 
private party diyor başlıkta, zengin ve laik arkadaş çevreni organize eder bi mekan ayarlar yaparsın aynısını. çoğu zengin olduğu için muhtemelen at hırsızı yoktur aralarında bu da 2. soruna cevap olsun :D


  • nahtoderfahrung  (28.07.20 18:59:13) 
peki istanbulda sürekli böyle müzik çalan mekan var mı?


  • semitika  (28.07.20 19:00:54) 
şuan ortamın virüslü olduğunu düşünürsek böyle partileri bi süre göremezsin, lakin normal zamanlarda karaköyde oluyor böyle mekanlar


  • nahtoderfahrung  (28.07.20 19:04:11) 
bana çok varoş geldi bu parti.

amaç nedir parti görmek mi elektronik müzik mi, ortamlara akmak mı ?
arnavutköy aleksandra var pandemi öncesi aynı bu ayardı, biraz daha lüks tabi.

bu akşam(salı) günü için çok böyle bir parti bulacağını pek sanmıyorum. biletix ve benzeri etkinlik sitelerinden nerede ne var bakabilirsin.
  • orpheus  (28.07.20 19:30:44 ~ 20:12:37) 
eli kolu uzun, cevresi olan, dj kovalayan bir ya da birkac arkadas edinmen lazim, onlarin vasitasiyla nerde ne oluyor ogrenirsin, listeye isim yazdirirsin vs. Herseyde oldugu gibi burada da cevre onemli..


  • cooperr  (28.07.20 19:40:26) 
Virüsten dolayı çoğu mekan açılmadı fakat suma beach’te etkinlikler başladı. Oraya bakabilirsiniz.


  • mutlu yillar sana  (28.07.20 19:57:20) 
bu videoda arkadaşlarım var :) private party dediklerine bakma, öyle elit bir şey değil. biliniyor ama öyle panolara afişleri asılmıyor ve biletler biletix'te vb satılmıyor, bir şekilde haberin olması ve istemen lazım. birkaç mekan var, oralarda takılıyorsun, birileriyle tanışıyorsun haberin oluyor. çok event takip ediyorlar ve sosyal medyada yazıyorlar.

bu videosunu attığın etkinlik klein'daydı. bilinen bir gece kulübü. private party adı altında olmasa da benzer müzik etkinliklerinin yapıldığı mekanlar; beat, kiki, module, zorlu, binbirdirek sarnıcı, volkswagen arena, glow, zor, arka oda.. bu tarz ortamlar için ilk aklıma gelenler. bunların sosyal medya hesaplarını takip ederek de biletlere ulaşabilirsin. pahalı da değiller, normal etkinlik giriş ücreti.

bu akşam için bu tarz çalan bir etkinlik bulman çok zordu zaten, öncelikle salı olduğu için. ikinci olarak da yaz mevsiminde istanbul'da böyle etkinlikler suma ve kafes'te yapılırdı, onlar da haftasonu yapılırdı. ama bu sene ikisi de el değiştirdi. artık bu tarz müzik yapılmıyor oralarda diye biliyorum. şu dönemde istanbul'da böyle bir etkinlik bulman zor. sonbaharda belki başlar.

ikinci soruna cevap olarak; çantayla gittiysek kredi kartı ve telefonu alıp çantayı vestiyere bırakıyoruz. mümkünse en baştan çantayla gitmiyoruz. ya da masaların altına asıyoruz çantaları, masada da sürekli duran arkadaşlarımız oluyor, biz dans etmeye gittiğimizde onlar bakıyor masaya.
  • istanbul kanatlarimin altinda  (29.07.20 00:01:17) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.