[]

espresso makinesi vol.998

muhtemelen çok sorulmuştur.

4000TL bayılıp sage mi alayım?
www.enplus.com.tr

yoksa

1500TL'e delonghi'de iş görür mü?
www.teknosa.com

bu zamana kadar hep dışardan içtim kahvemi termosa depoladım vs. kaliteli kahve yapan yerleri biliyordum.

corona dolayısı ile gidemiyorum artık. iş için şart kahve. filtre kesmiyor.

birde şu var.

3000TL espresso+filtre
www.amazon.com.tr

 
bütçe durumunuzu bilmemekle birlikte önce moka pot alıp onda yapmayı deneyebilirsiniz, zira bazı insanlar için yeterli oluyor moka pot.


  • shadowfollower  (28.07.20 13:12:26) 
makineden çok, taze öğütülmüş kahveyi çekmek önemli.

eğer öğütücün varsa, lezzetli bir kahve ve uygun su ile 1500 liralık makina da işini görür. ama öğütülmüş ve beklemiş kahve çekersen tadı pek olmuyor.
  • orpheus  (28.07.20 13:24:43) 
hario ya da paran varsa commandante el ogutucusu al
kahveyi de v60 ile yap

paran cebinde kalsin
  • try again fail again fail better  (28.07.20 13:26:40) 
bu ürünlerin yanına bir de kahve öğütücüsü almak gerekli. bu nedenle otomatik makineleri de araştırmanızı öneririm

www.hepsiburada.com
  • MtKrt  (28.07.20 13:27:39) 
espresso makinesi almayı düşünürken bir arkadaşımın tavsiyesiyle hario el öğütücüsü ve bialetti moka pot aldım. makine almaktan caydım.


  • phonex  (28.07.20 14:37:57) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.