[]

mi scooter işimi görür mü?

ev-iş arası 3 km. yokuş az var, ben de 90 kilo civarıyım. mantıklı bir tercih olur mu ulaşım için? bu hevesle elektrikli motor aldım duruyor öyle, kullanmak zor trafikte.

scooter kullananların yorumları nasıl? başka güzel marka model var mı?
danke.

 
Olur,güzel olur.


  • duptıs  (27.07.20 22:35:02) 
onun yerine pedal destekli elektrikli bisiklet mi alsan acaba?


  • aziz dostum jack  (27.07.20 22:41:08) 
aslında kullananlar çok olumlu yorumluyorlar ama şu sıralar taksilerin şikayeti üzerine martı başta olmak üzere scooterlar için bir düzenleme/kanun/yasak bişey bişey hazırlığı içerisindeler, bence biraz bekleyin...


  • jeanluc  (27.07.20 22:41:53) 
mi'nin pro'sunu al alacaksan. segway'inki daha uzun mesafe gidiyor ve daha konforlu diyorlar ama çok fiyat farkı var.
pandemi zamanı toplu taşıma kullanmamak için ben de 2,8 km yolum için alırım diyordum ama ofise dönüş daha belli değil, o yüzden almadım ben de. martı'yı denedim bikaç kere, en dikkatimi çeken şey zemin oldu. arnavut kaldırımından, bozuk yoldan, parkeden gideceksen inanılmaz bir titreşim oluyor. biraz hızlanınca tutamıyorsun bile ellerinle, güzergahına o gözle bak bir de.

  • Bruce  (27.07.20 23:09:53) 
Scooter'lar son derece tehlikeli acikcasi. Guvenlik ekipmani yok, fren yok, ses yok... O hızla dusup/carpip kafanızı bir seye çarparsanız beyin kanaması olursunuz. Kullanmayin, yazık etmeyin kendinize. Motosiklet kullanicisi olarak arabadan çok bunlardan korkuyorum. Taksicilerimizin de benim gibi guvenlik parametresinden dolayı şikayetçi olduguna inaniyorum şaka şaka onların ne kadar ** oldugunu biliyoruz. Onlarla ayni tarafta degilim.


  • pass  (27.07.20 23:19:17) 
Kesinlikle Pro'sunu al. Biz Xiaomi Pro'yu aktif olarak kullanıyoruz istanbul'da, eğer yol normal asfalt tarzıysa çok güzel gidiyor. Tehlikeli bir alet evet, o yüzden son hız kullanma + kask koruyucu vs tak derim. Düzenlemeden scooter sahipleri için bir şey çıkacağını sanmam, düzenleme martı tarzı işletici firmalar için gelecek diyollaağ. Keyifle tıngır mıngır gezersin.


  • roket adam  (27.07.20 23:26:55 ~ 23:28:48) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.