[]

Pcr testi

Selamlar.

Bugun virusu kaptik desek yarin pcr testi olsam pozitif oldugunu gosterir mi yoksa 5-6 gun sonra belirtiler ortaya cikinca mi pozitif gosterir?


 
Sürüntü testi tırt hocam, önemli olan tomografi, bana 2 kere sürüntü testi yaptılar negatif çıktı, tomografi çektiler pozitif çıktı 1 hafta hastanede yattım. Virüs ciğerlere inmiş ise benim ki gibi, sürüntü testi negatif çıkacaktır ama virüs ciğerlerinizde olacaktır.


  • paramolacak  (27.07.20 19:25:37 ~ 19:25:59) 
İste dusuncem su ki acaba daha virus agiz ve burunda tutundugu icin cigerlere inmeden hemen 1 gun sonra da belli olur mu


  • sen nasıl bir insansın  (27.07.20 19:28:36) 
Geçende ben de sormuştum.
Kuluçkada sonuç vermiyor hiç biri.
Pcr şüphelenilen dönemde bir kaç defa yapılıyor ye biri açıklamıştı.
Yani bir kez yaptırmışlar, sonra gözlem altında 10 gün sonra (ya da 14 işte) yeniden pcr istemiş iş yeri.

Yani cevap; daha sonra gösterir. Ama 5-6 gün değil daha fazla bekleseniz daha mantıklı.
  • rewlack  (27.07.20 20:42:50) 
En az 3 gün sonrasında belirtiler göstermeye başlar. Ancak şöyle bir durum var belirti göstermeyip pozitifte olabilirsiniz. Tomografi çekilip temiz olmasına rağmen yine pozitif olabilirsiniz. Pcr testinin ne kadar doğru yapıldığı önemli doğru sonucu alabilmeniz için. Çünkü bazı yerler hiç uğraşmadan sadece ağız içinden alıyor ama asıl alınması gereken yer larenks dediğimiz gırtlak civarı bir yer. Biri ile temasınız olduysa 3-7 gün arasında test yaptırmanız doğru sonucu verecektir.


  • 112 hayat kurtarır  (28.07.20 01:36:23) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.