[]

abd türkiye arası para gönderimi

bunu ücretsiz veya ucuz yapmanın yolu var mı? nereden nereye göndermek daha zor olur.




 
Ücretsiz göndermek istiyorsan ABD'ye giden birine verip götürmesini isteyebilirsin. Ama 10 bin dolardan fazla yanında yaşıyamaz zaten. Bir de güvenebilecek msin? O yüzden ücretsiz göndermeyi unutalım.

SWIFT seçeneklerden biri. Ucuz mu? Hayır.

Başka bir seçenek ABD'de kime göndereceksin? Orada yaşayan bir Türk'e göndereceksen ve o kişinin Türkiye'de banka hesabı varsa o hesaba yatırırsan günlük para çekim limitleri dahilinde 3-5 dolar komisyonla çekebilir. Ama günlük ATM limiti atıyorum 1500 lira ise 200 dolar falan anca çeker. Her 200 dolar için de 3 dolar komisyon fazla olabilir.
  • himmet dayi  (27.07.20 08:37:08) 
ülkeler arası transferleri bitcoin ile yaptım ben iki defa. hepsinden daha ucuza geliyor. güvenilir ve aracı olmayı kabul eden üçüncü kişi varsa o ayrı.


  • foolrules  (27.07.20 08:41:50) 
transferwise?


  • SevdaliBulut  (27.07.20 09:28:13) 
transferwise +1


  • braveheart xakah  (27.07.20 10:23:01) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.