[]

ikinci elde araç fiyatları yükselir mi?

bildiğin 130.000'e araç yok piyasada, alamadık, bulamadık. beklemek mi daha mantıklı, yoksa kör topal bişeyler almak mı? ne dersiniz?




 
bekleyen yaya kalır.


  • fareli koyun vuvuzelacisi  (26.07.20 20:29:03) 
yaz sonuna kadar bu ayarda devam eder.talep çok çünkü.


  • since1907  (26.07.20 20:29:30) 
eylülde 135 e aldığım araç 220 lira olmuş. paramın geri kalanını borsada tutacağıma keşke piyasadan 2-3 araba toplasaymışım.

ben bu ülkede ucuzlayan tek bir şey gördüm o da maaş, onun dışında ne alsan artıyor.
  • prezarlatif  (26.07.20 20:32:09) 
Yukselir, dolar altin her şey artıyor. Toğg u bekliyoruz :)


  • monkey  (26.07.20 21:20:25) 
Ben de arac bakiyorum bayram oncesi araba kalmadi piyasada.. Bu sirada zaten yuksek olan fiyatlar bi tur daha yukseltildi bayram seyahatine aracla gitmek isteyenler tarafindan. Simdilik gecici olarak alan aldi satan satti ama fiyatlar yine yukselmis oldu.

Simdi bayram sonrasi piyasayi bekliyorum. Ben anlamadim bu isi almadan gecirdigin her gecen gun araclarin arkasindan baka kaliyorsun. Daha bir ay once favoriye aldigim ilan simdi gelse cat diye vericem kaporoyu ama o fiyatlar cok eskide kalmiscasina gulumsuyor bana...

Nanik yaparaktan...
  • msb  (26.07.20 23:08:05) 
Ben sene sonuna doğru bayilere sıfır araba gelince biraz düşeceğini düşünüyorum. Baktığım arabanın 2017 modeline, sıfırının liste fiyatı ile aynı parayı istiyorlar. Bayiye gittiğinizde ise sıfır araç yok, o yüzden ikinci el piyasası yükseliyor gibi sanırım. Sene sonuna doğru sıfırı gelince liste fiyatı değişmez ise biraz düşer diye bekliyorum.

Tamamen kişisel yorumum bu arada, herhangi bir temeli yok.
  • talasas  (26.07.20 23:35:17) 
@talasas galeriler tamamen kapatıyor o araçları, bayilere gelen sıfır modelleri göremeyeceğiz biz. karaborsa oluşmuş durumda orada.


  • avianthem  (27.07.20 09:44:19) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.