[]

2000-2500 civarında iyi soğutan seyyar klima önerisi

Merhaba arkadaşlar.
Başlıkta belirttiğim gibi max.2500 TL'ye kadar seyyar klima almak istiyorum. Ancak almadan önce sizlerin önerilerini almak istedim.
Geçen yıl ufo'nun şu modelini satın aldım ancak hiç memnun kalmadım. Gerek sesten dolayı gerek de sogutmadigi için.

www.hepsiburada.com

Şimdi sizin Önereceğiniz fan'dan ziyade şu yeni tip seyyar klima şeklinde olanlardan memnun kaldığınızi belirtirseniz çok sevinirim.
Ona göre alacagin ya da almayacağım.

Zahmet edip yazan tüm arkadaşlara şimdiden teşekkürler.

 
seyyar klima ya da bu şekilde su püskürten fan alıp mutlu olan görmedim.


  • angelofdeath  (26.07.20 11:28:00) 
arçelik 12 bin btu'luk portatif klima sahibiyim.

maksimum 3-4 derece dusuruyor ısıyı. Ama yeter mi dersen göreceli bir soru..
  • Techsavvy  (26.07.20 11:32:18 ~ 11:32:30) 
Seyyar klimaların hemen hepsi gürültülü olacaktır. seyyar klima gibi bir talebiniz olduğuna göre oda muhtemelen 15-20 metrekareden fazla değil. 12 metrekareye kadar 7000 lik klima tercih edebilirsiniz, daha üstü için 9-12 olabilir.

vestel de şuan kampanya mevcut. 7 lik klima 2.500 tl , 9 luk klima 3300 tl ,


12lik klima ise 3000 tl (evet doğru yazdım, 9 luktan daha ucuz.)

hepsi inverter ve A++
  • janavarorion  (26.07.20 11:52:07) 
seyyar klima pişmanlıktır. en ucuz klimayı al seyyar alma.


  • mikahakkinen  (26.07.20 15:04:47) 
seyyar klima bir çok yönden verimsizdir:
1- borusu nedeniyle atılan ısının bir kısmı odada kalır
2- klimanın sesi rahatsız eder
3- normal klima iç havayı çevirir. bunlar ise ısı atma amaçlı dışarıya haca gönderir, doğal olarak attığı kadar hava kapıdan pencereden girer.

daha çok şey yazarım da, kısacası almayın derim.
  • renegade  (26.07.20 15:50:59) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.