[]

Saçımdakı bir takım olaylar

bir aptallık yapıp saçımı açmaya karar verdim , açtım çingene gibi bisey oldu ve hemen siyah boya alıp eski saçıma dönmek isteyip boyadım.
boya meğersem siyah degil gece mavisi denen bişeymis abudik kubidik bir saçım oldu ışığa göre degisiyor . (erkeğim)

1-kalsın mı böyle lacivert tarzı bişey oldu ? ben bunu nasıl siyah yapabilirim(siyah boya dışında) ?

2-duşta falan saçımı yıkadığımda tamamen heryer mosmor oluyor havlular battı zaten yastık falan degisik bir seyler oldu , bu ne zaman duracak ya hep böyle akıcak mı bu boya ?

3- saçım leş gibi boya kokuyor boya palette 1.1 idi kokusunu gecirmek icin 6 farklı sampuanla yikadim yine duruyor var mı oneriniz bunu yap gecer dediginiz ?

teşekkürler simdiden .

 
1. Siyah boya ya da koyu kahverengi boyayla maviliklerden kurtulunabilir ama emin de değilim. Akıp gitmesini beklemek de gerekebilir.

2. Koyu renk boyalarda bu durum ne yazık ki kaçınılmaz. Birkaç hafta, duştan sonra boya akmaya devam ediyor benim deneyimlerime göre.

3. Koku birkaç yıkamadan sonra geçiyor, erkenden kurtulmak için uyguladigim bir yöntem yok.
  • Olive  (25.07.20 18:47:00) 
kuaföre gidip düzelttirtmeye çalışabilirsin. Ben de saçımı boyuyorum -erkek değilim- , ama kokma olmuyor, bunda amonyaksız boya seçmemin rolü olabilir ama eskiden de kokmazdı öyle abartıldığı kadar. İlk yıkamada evde kullanılan boyalarda şampuan kullanmayın deniyor? O kadar yastığa bulaşması da normal değil. iyi durulamadınız mı acaba? Bütün bunları okuyunca nasıl boya yaptığınızı sorguladım şahsen. Ayrıca ilk yıkamadan sonra koyu renk, gözden çıkarabilecegınız bir havlu kullanın aklımızda bulunsun. Bence kendiniz daha bir şey yapmayın, saç yıpranır iyice.


  • maq  (25.07.20 19:00:48) 
@maq ustunden baya gecti evet ilk seferde kutu icinden cikan biseyle yikamistim sanirim koku ise sanirim benim ilk defa boyayla tanismamdan dolayi oldu daha once hep sampuan falan kokardı simdi hep ayni ve degisik koku olunca rahatsiz etti , yastiga falan baya bulasiyor mor mor baya noktaciklar falan oluyor hep bende anlamadim..

zaten asla bir daha uğraşman güya platin yapacaktım akshjaha
  • Appollonia  (25.07.20 19:59:41) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.