[]

Bandırma nasıl bir yer?

Bir kadın tek başına rahatça yaşayabilir mi mesela? İş için taşınmayı düşünüyorum, basima iş alır mıyım? İnsanları nasıldır? Kültürel aktivitelere ne sıklıkla katilabilirim?

Teşekkürler.


 
13 sene yaşadım.

insanı yobaz değildir. eskiden çok fazla takılacak mekan yoktu ancak üniversitenin gelmesi ile gelişim seviyesi paralel olarak arttı.

istanbula yakın. kapıdağ yarımadası denize girip zaman öldürmek için oldukça yeterli. Erdek var yaz için.

daha fazla sorun olursa yazabilirsin.(emlakçı, tutulacak ev konumu, yemek yenecek mekanlar vs)
  • kırmızıgözlüağaçkurbağasıyeşili  (25.07.20 13:50:01) 
arada iş için gidiyorum çoğu şehre göre daha güzel, sahil cafeler falan hareketli ama tanıdığın kimse olmayınca şehir hayatı nasıl geçer emin değilim. Her şehir için söz konusu tabi bu durum. Bandırma çanakkale vs sahil şeridi diğer illere nazaran daha güzeldir bana kalırsa.


  • benim adim kerim hepinizi severim  (25.07.20 13:55:48) 
yerlisiyim. eskiye nazaran kötü . ama bir istanbul veya yozgat değil. iyi mahallelerden ev tutman yararına . çevre ilçelere göre karışık bayağı ama yaşanır. çevrede erdek var,keko yatağı . kapıdağ var ipini koparan geldi tadı kaçtı . gönen var kafa dinlersin kaplıcası şusu busu var .


  • x571  (25.07.20 14:26:20) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.