[]

kadınlar niçin apartman kapılarının önünde poz verir?

gercekten bilmiyorum, estetik bi yonu mu var? kadikoy'de ya da adalar'da cekilmis pek de bi ozelligi olmayan random bi apartmanin onundeki merdivene oturup fotograf cektiriyorlar, mevzu nedir? neden bu kadar onemli o merdiven ya da o kapi?




 
benzer bir kapı önünde çekilmiş güzel bir kız fotoğrafı görüyor. kendi yaptığı zaman onun gibi güzel çıkacak diye düşünüyor. halbuki gördüğü beğendiği fotoğrafın arkasında bin tane produksiyon var reflektöründen makyajına.


  • orpheus  (25.07.20 11:33:29) 
Cani istiyor diye bence.


  • kuehles blondes  (25.07.20 11:34:50) 
Deniz veya şehir manzaralı fotoğrafta "bak ben neredeyim" mesajı var. Kapı önünde çekilenler de "bak bu ben. bana odaklan" mesajı taşıyor olabilir. Karaköy bölgesini hariç tutuyorum. Güneş ışığı sokak aralarına çok güzel kırılarak giriyor. Kaliteli fotoğraf çekilebiliyor orada.


  • IncredibleMau  (25.07.20 11:56:56) 
mevzu kadinlarin neresi olursa olsun fotograf cekilme istegi. arkadaki kapiymis, eyfelmis fark etmez kanks.


  • baldur2  (25.07.20 11:59:11) 
Erkekler neden maç izler, erkekler neden iddia oynar, erkekler neden şöyledir böyledir diye kafa yormadıkları için kadınlara hayranım, erkekler kadınları anlayamazsınız zorlamayın.


  • docrivers  (25.07.20 12:04:08) 
İnstagramda ünlü birisi yapmıştır aynısını hemen kendisi de yapar. Kadınlar işte. Seviyorlar böyle içi boş şekilci şeyleri.


  • catch the arrow  (25.07.20 15:04:35) 
Renkli olanlarda genelde çekiliyor ama diğerlerinin belli bir sebebi yok. Kafamıza göre. Her yerde foto çekilebirim ben de.


  • jazzabel  (25.07.20 15:10:21) 
erkeğim, fotoğraf çekmekle ilgileniyorum ve kapı çekmeyi çok severim. tabii önünde kadın olmadan.
kapılar fotoğraflar için güzel bir kompozisyon oluşturma fırsatı veriyor, fotoğraf çekmeyi sevenler kapıları çok kullanır. kapının bir sembol olarak anlamının -tıpkı literal anlamında olduğu gibi- başka bir boyuta giriş veya çıkışı temsil ettiğini söyleyebiliriz. boyuttan kastım, fiziksel ortam da olabilir. güneşli bir günde yazlık bir yerdeki kapının içinin serinlik olduğunu bilmek gibi. ya da diğer sanat dallarında da kullanıldığı üzere, başka "alemlere" açılan bir boyut; işin fantastik ya da hayali tarafı. yani fotoğrafa anlam katmak açısından kapıların geniş bir etki alanı olduğu söylenebilir. ve tabii çekmesi çok kolay ve her yerde varlar, bu açıdan sokak fotoğrafçılığında yeri çoktur.

gördükleri her yerde fotoğraf çektirebilecek "instagram kızları" da bundan etkilenmiş oldukları için güzel bir kapı gördüklerinde akıllarına önünde fotoğraf çektirmenin gelmesi doğal. merdivenler de benzer durumda, dışarıdaki her merdiven bir kapıya çıkar neticede. ya da kapının önündeki patikalar, bahçe yolları. güzel ya da sıra dışı bir kapı görünce benim de çekesim geliyor, minik bir kapı fotoğrafları sergisi açabilecek kadar çekmişimdir hatta.
  • Bruce  (25.07.20 15:30:21) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.