[]

Gebze corlu 120tl

Deli bunlar ya.

120tl tl ya 144km 120tl kmde 0.83tl yakiyor.

Git gel 240tl haftada bir gideyim desen 240*4=920tl

Hadi biz calisiyoruz falan filan belki koymuyor bize.

Ya bu asgari ucretliler nasil yasiyor ya?

Kafayi yer insan.

 
Babaeski selimpasa 70tl. Fiyatlari corona onlemleri sonrasi degistirmediler. Cok guzel cunku boyle.


  • yollarbenibekler  (24.07.20 19:46:54) 
Kendimi In Time filminde gibi hissediyorum, baş karakterimizin annesi otobüse gelen zam yüzünden otobüse binemiyor zamanı dolup ölüyordu, zenginler ise muazzam bir varlık içerisinde idi.

Bu ülke'nin asıl sorunu asgari ücretlilerin durumunu iyileştirmeye çalışmak bence, üzgünüm hümanistliği bıraktım ben, vasıfsız elemanların durumunu iyileştirmek ancak iktidara oy olarak dönüyor, bu durum orta sınıfı da yok etti çünkü alt sınıfa ayrılan bütçeler çok yüksek, bu ülkede önce vasıflıların iyi kazanması gerekiyormuş bunu anladım, türkiye net fakir bir ülke zaten bu da ayrı.

Yani asgari ücretlileri çok umursamayın çok düşünmeyin, evet böyle çok acımasız görünüyor ama herkes haftada bir şehirlerarası yolculuk yapmak zorunda değil olarak bakabilirsiniz.

edit: Türkiye Cumhuriyeti düşük gelirli insanların durumunu iyileştirip iyi olmayı denemiş bir ülkedir, sonuçlarını bugün düşük gelirlinin yanında orta gelirlinin de yaşayamaz hale gelmesiyle görüyoruz.
Ekonomi birilerine çok maaş verelim demekle çözülmüyor maalesef, mesele ucuza çalışalım meselesi değil, yüksek maaş alsınlar gül gibi geçinsinler yöntemi türkiye için imkansız bir şey, milyonlarca insan bir de sosyal yardım alıyor, eli kolu tutan insanlar bunlar, genelde kayıt dışı istihdam olarak çalışıp para kazanıp üstüne sosyal yardımını alan, belediyeden yardımlarını alan insanlar, çok da fakir var bu ülkede bu yalan değil ama temel çözüm maksimum bir çocuktur, bir asgari ücretli ev kirası ödeyip karnını doyurabilir, evlendiğinde 2 asgari ücretle evi geçindirip bir miktar para bile biriktirebilirler, bu birikimi de tek çocukları için yaparlarsa çocukları olduktan sonra bir süre kadın çalışmadan idare edebilirler. Araba sahibi olamayacaklar, ev sahibi olamayacaklar, bu ikisine şu anki koşullarda kaç kişi sahip olabilir zaten çalışarak bir düşünün.
  • atom karincanin torunu  (24.07.20 19:57:20 ~ 11.08.20 21:28:04) 
Nasıl bu kadar duyarsızsınız ya illa bir şeylerden şikayet etmek için kendi başınıza gelmesini mi bekleyeceksiniz.. asgari ücretleri çok umursamayınmış sanırsın ülkedeki tüm asgarî ücretliler akpli. Bu ülke bu haldeyse bu düşünce yüzünden bu halde. Nasılsa keyfim yerinde aman boşver onlar da her gün et yemesin canım.. kesin üniversite de okumuştur bu düşünce. Ayıp yani az 2sn düşün bakim kendine gel


  • olaylar olaylar  (25.07.20 00:56:29 ~ 00:58:44) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.