[]

romanya sorulari

sibiu bir de drakula kalesini gezip kostencede konaklayacagiz sonra turkiyeye devam.

boyle esnaf lokantasi gibi yerler var mi romanyada? ne diye geciyor?
yollarda filan dikkat etmemiz gereken birsey var mi?
kostencede mi denize girsek yoksa bulgarda baska bir sehirde mi?

 
köstence'ye gidip mamaia'ya gitmemek olmaz.


  • ronartest  (24.07.20 14:48:21 ~ 14:48:43) 
zamanınız varsa varna'ya da gidin bence. varna'da golden sands denen yerde denize girilebilir.


  • tepedeki psychedelic adam  (24.07.20 15:01:23) 
Restaurant diye geçiyor.her çeşit restaurant bulabilirsin.

Yollarda dikkat etmen gereken türkiye deki alışkanlıkları bırakmak.düz gideceksen aa sağ taraf boşmuş dalayım demeyin çizginizi takip edin.özellikle bulgarda çok fazla döner kavşak görürsünüz.türkiyedeki gibi dalmayın.geride bile olsa virajın içerisindekinin dönmesini bekleyin ve onun peşi sıra devam edin.bulgaristanda türklerin en çok kaza yaptığı yerler döner kavşaklar bu yüzden söylüyorum.kurallara uyun,polis çevirirse komşu çorba olayına dikkat edin kendinizi bir anda bir kaç aylık cezaevinde bulabilirsiniz.vignetinizi alın.

Köstence sahil güzeldir.peşine varna golden sands,sonra burgas güzel denize girilecek yerlerdir.
  • duptıs  (24.07.20 15:17:36) 
@duptıs +1

Varna golden sands'te deniz güzel ama sadece deniz var orada, başka yapacak bişey yok. Kumarhaneler var işte bi de.
  • plutongezegendegilmi  (24.07.20 16:50:53) 
golden sands'a gelmeden bir yarım saat önce balcık var, meşhur bir saray, botanik parkı ve güzel bir sahili var. golden sands biraz daha oteller bölgesi gibi geliyor bana, balcık daha kaş-kalkan gibi.
gene yol üzerinde kaliakra burnu var. denize girmelik yeri var mı hatırlamıyorum ama görülmesi gerek bence.

  • halanne  (24.07.20 18:30:36) 
köstence falan şu an korona dolu. ben pek tavsiye etmiyorum. cluj'dan selam.


  • rain when i die  (24.07.20 18:42:22) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.