[]

Anadolujet orta koltuk boş mu?

az evvel uçak bileti satın aldım pandemiden beri aylar sonra... ücretli koltuk seçme ekranında orta koltukların her iki sırada da komple otomatik olarak dolu olduğunu gördüm. yakın bir tarihte anadolujet ile uçan var mı, sahiden orta koltuğu boş mu tutuyorlar pandemiden dolayı? (böyle olmasını umuyorum ama şimdiye kadar duyduğum uçakların dolu olduğu ve orta koltukların boş olmadığı yönünde...)

4 gün sonra gelen edit: şuanda ücretli koltuk seçme ekranını merak edip açtım. orta koltuk da satışa açılmış. (ilk satın almada orta koltuk otomatik olarak doluydu) merak edenler için yazayım dedim.

geç gelen edit: orta koltuklar genel olarak doluydu.

 
Hayır. Ücretsiz check in yapanlara genelde orta verdikleri için size öyle denk gelmiş olabilir.
Kesin boş değildir demiyorum, bu sabahki uçuş için orta koltuk bileti verdi mesela.

  • jimjim  (23.07.20 13:23:47) 
uçak full dolduruyor. boş koltuk diye bişey yog.


  • paudi  (23.07.20 13:26:34) 
arkadaşım ankara-hatay (tersi de olabilir) uçtu anadolu jet ile. orta koltuk boştu dedi.

belki önce kenarları dolduruyorlardır. en son ortaya geçiyor olabilirler.
  • fezagezgini_4  (23.07.20 13:48:16) 
2 gün evvel kullandım tüm koltuklar tıka basa dolu, el bagajlarınızı koyarken sosyal mesafeye uyun anonsu yapılıyor :))))


  • the elleh  (23.07.20 14:05:40) 
Geçen hafta iki kez uçtum. İstanbul çıkışlı uçuşta orta koltuk doluydu. İstanbul'a dönüş uçuşunda orta koltuk boş bırakılmıştı ancak bu uçuş Anadolujet uçuşu olmasına rağmen SunExpress tarafından yapıldı.


  • birinci element  (24.07.20 09:21:04) 
ben de son 2 haftada 3 defa anadolu jetle uçtum, gayet doluydu orta koltuk.


  • aynenbencede  (24.07.20 09:28:27) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.