[]

Sürekli sigara düşünmek istemiyorum

Selam
Bırakalı 10 gün oldu ancak sürekli sigara aklıma geliyor saçma sapan.
Canımın istemesinden bahsetmiyorum aklıma geliyor yani.

Bu aptal durumdan nasıl kurtulurum?

 
kurtulamazsın, yemeğe verme sakın kendini ağzım boş durmasın yanlışını yapma. direnç göster içmemek için. sonra alışırsın.


  • nahtoderfahrung  (22.07.20 18:08:01) 
sabretmelisin. 30 gün geçtikten sonra aklına gelmemeye başlayacak. gelse bile günde 1 yada 2 kez gelecek.


  • trajikomix  (22.07.20 18:35:57) 
nikotin bandi kullan. ben onunla biraktim. detay bilgi istersen mesaj at


  • onkiloversemtamamım  (22.07.20 19:25:11) 
@onkilo champix kullanıyorum. Ona rağmen böyle..


  • sutcuyumbensutcu  (22.07.20 20:07:31) 
Sigara aklina gelince kendine fıkra anlat


  • encokbenisevinnolur  (22.07.20 20:30:01) 
eyyy sütçü ben 2 gün önce taburcu oldum covid den aklımda sürekli sigara var, 10 gün oldu bende içmedim nasıl bırakıcam dıyorum hala kendı kendime sürekli aklıma geliyor. Benim kadar iradesi zayıf biri olarak '' içimicem ulan içimicem'' inadı yapıyorsam ben sende yapabilirsin.


  • paramolacak  (22.07.20 20:34:11) 
ben gunde 1 paket iciyordum. nicorette 15 mg kullandim. 2 hafta kullandim sonra kullanmadim ama ideali 8 hafta kadar kullanilmasi. ben 6 senedir iciyordum. 1 ay kadar canim istemeye devam etti. 1. aydan sonra oldukca azaldi ama. 1 ay kadar zorlandigimi soyleyebilirim. bir de sigara birakma sayaci indirebilirsin telefonuna. icmedigin her gun icin daha da motive olursun. bir sigaranin butun diyetini bozacagini unutma. tek sigara başa dönüş olur, bunu düşün ve icmedigin her gün, hala içmedim bu kadar bosuna mi cabaladim dersin


  • onkiloversemtamamım  (22.07.20 21:36:27) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.