[]

Sarı kantaron depresyon için etkili mi gerçekten?

Ayıptır söylemesi başka bir sıkıntım için(hemoroit) doğal birşeyler araştırırken sarı kantaron yağının iyi geldiğini okudum. birçok faydasıyla birlikte depresyona da iyi geliyormuş ama o kısımları hiç önemsemedim açıkçası. kullanım olarak da hem ilgili bölgeye tatbikini hemde günde bir tatlı kaşığı içilmesinin iyi geleceği yazıyordu. bir haftadır bunu içiyorum ve rahatladım resmen. normalde ruh hali çok çabuk değişen dengesiz bir insanken birkaç gündür çok iyi hisseder hale geldim. bu bitki hakikaten bu kadar etkili bir şey mi yoksa placebo mu yaşıyorum acaba? daha önce bu amaçla kullanan oldu mu acaba?




 
o kadar etkili olsa kesinlikle marijuana gibi asiri talep gorur ve yasaklanirdi. bu tip bitkisel seylerin etikisi asiri mutevazidir. bence kendini iyi hissedecegin varmis.


  • hot potato  (22.07.20 16:44:04) 
Depresyona kime, neyin, ne zaman iyi gelecegi tam bir muaamma bana kalırsa. Faydasını gorduysen almaya devam et, placeboysa da placebonu yaşa. :)


  • epistemic_regress  (22.07.20 16:55:13) 
Kullanmadım ama etkili olduğunu çok duydum. Kullanırken güneşe çıkmaya dikkat etmelisiniz. Yaz mevsiminde olduğumuz için yazayım dedim.


  • asteriks  (22.07.20 17:11:44) 
birkaç günü normal geçirmek bence çok iyi sonuç normalde bu sürede saçma sapan birşeye kafam atar sinirlenir sonra üzülür sonrada içime kapanırdım şuan nazar değmesin iyi gidiyor. hakikaten placeboysada kafası güzel :)

@asteriks güneş uyarısı için de teşekkürler bende bir de gül hastalığı var güneşte kalınca kırmızı kesiliyorum. çare olarak yatmaya yakın içiyorum, gün içinde mecbur kalmadıkça çıkmıyorum.
  • genc irisi  (22.07.20 17:27:05) 
placebo


  • orpheus  (22.07.20 17:38:20) 
Ben sari kantarondan çok bi beklentim olmadan kullanmaya basladim ve inanilmaz faydasini gördüm. Olumsuz dusuncelerim azaldi. Boyle bi beklentim olmadigi icin sadece rahat uyumak icin almistim halbuki yani bence plasebo falan değil. ayrıca aylarca stabil bi şekilde kendimi iyi hissettim böyle plaseboluk olmaz :) Güneş hassasiyeti riski yuzunden birkac haftadir kullanmiyorum ve kötü bi moddayim sigarayi birakmamin da etkisi olabilir bilemiyorum :)


  • ruby elixir  (22.07.20 19:26:41 ~ 19:36:35) 
Sarı kantaron,antidepresanlar gibi doktor kontrolü dışında kullanılmayacak bir bitki. Ciddi yan etkileri olabiliyor. Kullanmadan psikiyatriye danismakta fayda var. Geçmiş olsun


  • Naysnays  (22.07.20 20:03:10) 
Yurtdışında psikiyatristler hafif düzeyde depresyon için reçete ediyormuş diyolar


  • coca cola  (22.07.20 21:08:52) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.