[]

Özel hastane doktorlar

Selam arkadaşlar, bir soru sormak istiyorum. Acıbadem,Florence nightingale,Memorial gibi özel hastaneler doktorlarını en iyilerden mı seçiyor genelde? Bir doktorun oralarda çalışması için ne gibi yetkinlikleri olması gerekiyor? Fakülteyi yüksek başarıyla bitirmek önemli mi? Bazen çok genç doktorlara da denk geliyorum buralarda. Netqorking değil sanırım sadece olay burda. Tıp dünyasıyla ilgili olan arkadaşlardan değerlendirmelerini bekliyorum.




 
A plus hastaneler daha ziyade yurtdışı eğitimi/deneyimi ve burada kaliteli eğitim veren okullardan mezuniyet bekliyor. Kendim tıpçı değilim doktor arkadaşlarımın yorumu bu şekilde. Onlardan devlette çalışmak istemeyenler sosyal medyada iyi reklam yaparak kendi kliniklerini açmayı planlıyor.


  • cilekli pasta  (22.07.20 14:24:17) 
yazacaklarımı sadece doktorların A+ hastanelerde işe alınması için değil, tüm şirketler için geçerli kabul edin.

belli bir seviyenin üzerindeki firmalar (hastaneler), başvurular arasından düzgün okullarda okuyanları, okullarında yüksek derece alanları seçme özgürlüğüne kavuşurlar. atıyorum bu iş için uygun ehliyete sahip (tıp diploması örneğin) kişilerin toplamı atıyorum 10.000 ise, bu belli bir seviyenin üzerindeki firmalar 1000 kişi arasında seçebilirler ama 1000 kişi hala çok yüksek bir rakamdır, bu yüzden de seçerken bazı kriterler belirleyip bu rakamı düşürmeleri gerekir.

en tepedeki A+ top klas firmalar (hastaneler) ise, bu kriterler üzerinden gitmezler. çünkü en tepedeki çalışanları (doktorları) almaya hakları vardır. bu en tepedeki çalışanlar (doktorlar) zaten tavsiye üzerine gelir. bir iş ilanı verip de, işe alım olacak gibi düşünmeyin yani. ''bilmem ne doktoru mu lazım oldu, bizim hüseyin'in arkadaşı var, prima doktor, onu alalım'' gibisinden. bu tavsiye üzerine gelen doktorların hangi üniversiteden mezun oldukları ya da okullarındaki dereceleri önemli değildir artık.

ANCAK tavsiye edilen doktorların çoğunluğu iyi üniversiteden mezundur, okulunda başarılıdır. bu aslında bağımsız bir konu.
  • co2s2  (22.07.20 16:15:55) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.