[]

ilişki guruları

çok uzun( doların 1.40 olduğu zamanlar hahahah) zamandır bir ilişkim yok. gerek başka sebepler gerek de istemediğim için hiçbir işleme girişmedim. bir arkadaşım, eşi aracılığıyla biriyle tanışmamı istedi. ben de kabul ettim. ben dört kişilik bir buluşma olacak zannederken telefon numarasını verdi.

ilk mesajı bile saatlerce sonra attım. ( alt tarafı selam merhaba yazacaktım amk) kafamda diyalog kurmaya çalışıyorum ne yazabilirim diye. neyse spontane olsun dedim attım mesajı. bir yerden ortak bir şey yakalamaya çalışıyorum. neyse bir ara anime konusu yakaladım oradan yürüdüm. sonrası yok. cevaplar kesin ve kısa. geri dönüşler hiç yok karşı tarafı merak etme olayı falan.

bir şeyleri mi yanlış yapıyorum lan? aradan çok uzun zaman geçti de bu kadar öküzleşmiş olamam herhalde. ki kızın kendisi de neredeyse akranım, hepi topu 2 yaş küçük.

direkt buluşma teklif mi etmeliydim? bu da öküzlük olmaz mı amk ya?

şimdiye kadar olan ilişkilerimde hep arkadaşım olanlarla bir ilişkim oldu. direkt gidip benimle çıkar mısın diye bir soru soramadım.

kız istemiyor olsaydı neden telefonunu vermesini istedi? sırf ayıp olmasın diye birinin isteğini ( hem de böyle bir şey) yerine getirmek saçma olmaz mı la?

 
İlk konuşmalar, ilk karışlaşmalar falan hep bir garip olur zaten. O yüzden hemen bende mi sorun var sorgulamasına girmene gerek yok.

Ben şunu söyleyebilirim sadece. Benim kişisel görüşüm bu tabi ama bazen muhabbeti çok uzatmak sıkıntı olabiliyor, bayabiliyor. Yani ilk kez muhabbet ettiğin bir insanla internet/telefon üzerinden en fazla ne konuşabilirsin, ne yazışabilirsin? Ben bu noktada güzel güzel üç beş kelam ettikten, biraz ısındıktan sonra buluşma teklif edilmesi gerektiğini düşünen taraftayım. Karşı tarafın niyeti varsa tamam der zaten, kalan muhabbeti buluştuğunuzda yaparsınız. Niyeti yoksa da yok der o durumda zaten saatlerce yazışmaya uğraşmaya da gerek yok, zamandan kazanmış olursun her türlü. O yüzden bence bu kadına tekrar yazar mısın bilmem ama yazarsan bi görüşelim falan de, başka bir örnekte yine biriyle bu yolla tanışırsan çok uzatmadan görüşme teklif et. Yani bi de öyle dene bakalım en azından.
  • buff  (21.07.20 21:27:30) 
haci cok kasiyorsun. biraz rahat ol. sen rahat ol ki onu da germe. bazen muhabbet bayar. belki de bi isi cikti. vesveseye gerek yok.


  • rm  (21.07.20 21:50:08 ~ 22:00:11) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.