[]

Bu Linkedin' de mesajlara cevap vermeyenlerin motivasyonu nedir?

Merhaba arkadaşlar,

Linkedin'de bugüne kadar gerek CV göndermek için olsun gerek bir şey sormak için bir sürü bağlantıma mesaj attım ama sadece ama sadece 1 kişi dönüş yaptı. Mesajlarımda anormallik, kabalık falan hiçbir şey yok. Önce kibar bir şekilde hal hatır sorup sonra meramımı anlatıyorum. Ama bir Allah'ın kulu da cevap vermiyor. Nedir bunların olayı? Hayır yani, tek şikayetçi olan ben değilim gerek sözlükte olsun gerek Linkedin'de olsun bir sürü insan tepki gösteriyor.

Bugün bir konuda akıl danışmak için listemdekilerden birine mesaj attım. Online olduğu halde dönmedi. Şaşırmadım haliyle. Bu kadar mı zor ya bi dönüp cevap vermek, bu insan ne diyormuş diye merak edip bir bakmak?

Valla kim olursa olsun biri bana mesaj atsa elimden geldiği kaldığı kadar yardımcı olmaya çalışıyorum. Ben mi enayiyim yoksa bunlar mı anormal merak ediyorum? Görüşlerinizi yazarsanız sevinirim. Teşekkür ederim.

 
Çünkü LinkedIn basit bir kalıp yapanların bile mars'a uzay mekiği indirmiş gibi böbürlendiği saçma sapan bir ortam. milletin işi gücü birbirini tebrik etmek, en boktan sertifikaları bile nasa'da astronot olmuş gibi lanse etmekten ibaret.

ben geçen yıl bir şey gördüm en efsanesi oydu. adamın biri liseye başlayacak oğlu için manga dergi çıkaracak diye para bayılmış bir ton. oğlunun vesikalık fotoğrafını da koyduğu bir paylaşım yapmıştı. işte bu genç adam ideallerinin peşinden gitsin diye yok şöyle yaptım böyle yaptım. abartmıyorum yüzlerce kişi çocuğu falan tebrik etmiş. dsahdahs :D
hayatımda gördüğüm en saçma başarı hikayesi.
  • himmet dayi  (21.07.20 21:26:01) 
@ himmet dayı Valla Çok haklısınız. Gereksiz yorum yapmaktan başka bir işe yaramıyorlar. Yurtdışında böyle olduğunu düşünmüyorum ama Türkiye tam anlamıyla rezalet. Dediğiniz gibi akşama kadar balon egolarını şişirip şişirip duruyorlar. Kaliteli, ufuk açan veya bir işe yarayan şeyleri görme ihtimali epey az.

Bu arada örneğini verdiğiniz olay cidden efsaneymiş. Onların işi o zaten :D
  • İnatçılığın yeryüzündeki temsilcisi  (21.07.20 22:04:50) 
yillardin finans sektorundeyim yas 44 sen dusun, linkedin minkedin kullanmam. iyisen seni onu, o seni bi sekilde buluyor.


  • tunaktunaktun  (21.07.20 22:52:24) 
@ tunaktunaktun Valla iş bulma konusuna gelince haklısınız ama spesifik bir alanla ilgili bilgi almak istediğinizde gerçekten tecrübeli insanlar olmasına rağmen bir işe yaramıyorlar.


  • İnatçılığın yeryüzündeki temsilcisi  (21.07.20 23:11:39) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.