[]

7 bin lira ile telefon

7 bin tl butceniz olsa hangi telefonu tercih ederdiniz? neden? kullanacak kisi fotograf cekmeyi seviyor. telefonu internete girmek, whatsapp ve sosyal medya kullanmak, haliyle telefonda konusmak, arada kayitli muziklerini dinlemek (spotify ve turevleri kullanilmiyor) ve fotograf cekmek icin kullanmayi planliyor. oyun oynamiyor, kullanim sirasindaki sarj suresini onemsiyor. iphone sevmiyor daha androidci biri, bugune kadar hep samsung'u severek de kullanmis. en onemli kriterlerinden biri de telefonun buyuk olmamasi. yani telefonun eni maksimum 7 cm olsun istiyor.

var midir boyle bir telefon? onerebilirseniz muthis olur.


 
Fotoğraf makinesi ve telefon alırdım. Uygun fiyatlı 2-3 bin lirayı geçmeyecek bir Samsung işinizi görür. Kalan parayla da fotoğraf makinesi alabilirsiniz.

Samsung kaliteli fotoğraflar çekmiyor. Kamera ve pil kalitesi cihaz kullanılmaya başladıktan sonra yavaş yavaş ölüyor. 7 bin liram olsa samsung telefon almazdım.
  • GoodMorningTeacher  (21.07.20 18:42:37) 
ben olsam 7 bin liraya iphone 11 alırdım bu bütçe ve isteklerle.(pil performansı da baya iyi görünüyordu, kamerası da gayet güzel)

Diğer türlü 4500 liralara Samsung S10e vb. S10 serisinden bir telefon bakabilirsin bence.
  • nhk ni youkosu  (21.07.20 18:48:11) 
sadece telefon alinabiliyor bu parayla oyle bir secim sansi yok, sadece onu almasin demeyelim sunu alabilir diyelim.


  • in vino veritas  (21.07.20 18:48:47) 
Samsung Note 10.


  • ırene adler  (21.07.20 18:50:52) 
s10e güzel telefon, boyutu da büyük sayılmaz. fotoğraf konusunda da fena değil, bir iphone değilse de kamerası kesinlikle iyi. fiyatı 4500 civarıydı en son baktığımda.


  • gkhncnzdgn  (21.07.20 18:52:29) 
iphone 11 alırdım.
samsung note 10 da internette o fiyattan ucuza bulunuyor.
ama en önemlisi ne olursa olsun artık androidden vazgeçsin. en uzun ömürlü ve kaliteli iphone, boş yere inat etmesin.
  • MtKrt  (21.07.20 19:31:10) 
@Cesario o laf abarti biraz. 2014'ten beri aktif olarak kullandigim bir android telefonum var (samsung galaxy alpha) ekim ayinda 6. yili dolacak hala catir catir calisiyor. o nedenle o tarz genellemeleri pek dikkate almiyorum acikcasi.

oppo ve redmi'yi onerme sebebi nedir bir de? o ozellikleri inceleyelim.
  • in vino veritas  (21.07.20 20:04:46) 
iPhone 11.


  • Fiyu  (21.07.20 21:44:17) 
güncellemelerle çöp olan iphone'dur. 3 sene sonra uygulamarın açılmasını 5 saniye beklemek zorunda kalırsın. snapdragon işlemçili kamerası iyi bir android alabilirsin f/p için. önerim xiaomi note 10 lite 3500 tl, şu an piyasanın en iyi f/p'si.

illa 7 bin vereyim bir tık üst özellikler olsun diyorsan samsung s20 plus veya samsung note 10.
  • inancsiz deve  (21.07.20 22:40:01) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.