[]

Japonlar ve Koreliler neden bu kadar bakımlı ve yakışıklı, güzel?

Merhaba arkadaşlar,

Çoook uzun süredir dikkatimi çekmiştir ve merak etmişimdir. Kız olsun erkek olsun nerede bir Koreli veya Japon görsem çok güzel, çok yakışıklı ve dış görünüşlerine aşşırı şekilde özen gösterdiklerini görüyorum. Kız olsun erkek olsun neredeyse hepsinin de saçları fönlenmiş, dümdüz. Bu motivasyonu nereden buluyorlar?

Bir de hiç çirkin Koreli veya Japon görmedim. Hepsi de özenerek yaratılmış gibi. Yoksa benim bu arkadaşlara gereğinden fazla bir sempatim mi var? Siz ne düşünüyorsunuz.

 
senin bu arkadaşlara gereğinden fazla bir sempatin var.


  • tepedeki psychedelic adam  (21.07.20 16:47:32) 
Yakışıklı mı??? Yakışıklı değil, olsa olsa "güzel" olur japon veya koreli erkekler. Erkek yerine koyup koynuma almam. Benden daha dişiler.

Edit: bence de senin fazla sempatin var.
  • pati  (21.07.20 16:48:47 ~ 16:49:10) 
Bana çok yapay geliyorlar, güzel de değiller bence kadınları, afedersin kokuyor gibiler, spor falan da yapmazlar zaten çoğunlukla. Ben erkeksem onların erkeklerine kadın derim ben, üstteki arkadaşa katılıyorum.


  • diffarentiationation  (21.07.20 16:51:06) 
Japonyayi bilmem de kore guzellik urunlerinde dunyada cok unlu. Envayi cesit malzeme ve teknik var.

Asiri sempatin var +1
  • SevdaliBulut  (21.07.20 16:53:25) 
toplamda yaklaşık 175 milyon insanı genellemek için kaç tanesiyle gerçekten tanıştın merak ettim.


  • Wasking  (21.07.20 17:22:25) 
tam zıttını düşünüyorum.


  • ya ben lan neyse  (21.07.20 18:02:34) 
guzelden ote asiri bakimlilar. makyajla estetik yapmayi ogrenmisler resmen. bagimlilar guzel gorunmeye. koreli bir arkadasim vardi kizi sadece disarida gormustum. bir gun denk geldi evinde gordum taniyamadim cunku yataktan yeni kalkmis pijamali haliyleydi. ikisinin ayni insan olduguna bin sahit gerekir oyle bir degisimden bahsediyorum. o kadar makyaji bakimi tasa yapsan adriana lima olur yani normal. ama cok da gommeyelim yani hepsi cirkin de demiyorum makyajsiz da cok cok sempatik olanlari var ama guzel denebilir mi bilmiyorum, herkesin guzel anlayisi baska, ben sempatik derim de guzel demem o hallerine.


  • in vino veritas  (21.07.20 18:46:44 ~ 18:47:28) 
Tamamdır arkadaşlar çok sempatik buluyorum, vurmayın :D

@ wasking Tanımama gerek yok, ekranlardan gördüğümü anlattım sadece. Belki abartmış olabilirim. Ama gidin birkaç Koreli müzik grubunu falan inceleyin ne demek istediğimi anlayacaksınız.
  • İnatçılığın yeryüzündeki temsilcisi  (21.07.20 18:56:08) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.