[]

Kadınların ayrıldıktan sonra bir daha asla geri dönmek istememesi

Hani hep bilindik durum, sizi çok seven ve sizi çok ayrı yere koyan kadının bile sizinle bozuştuktan sonra (sebebi her ne ise) bir daha asla geri dönmeyişinin mutlak sebebi ne olabilir ?

Burada kadın kişisinin yoğun bir haksızlığa uğraması filan gerekmiyor, incir çekirdeği gibi bir sebepten de ayrılıp sonsuza kadar sizden nefret eden veya sizinle olmaktan haz etmeyen kadınlar mevcut.

(Sözlükte de bununla ilgili bir başlık vardı hatta, kadınların bitirince tam bitirmesi şeklinde).

 
mutlak sebebi bu mudur bilemem ama içinde bir şeyler bitince tekrar canlanması imkansız gibi geliyor. illa aramızda kavga gürültü olmasına, ondan nefret etmeme gerek yok. içimde ona karşı bir şeyler bittiyse geri dönmek istemem. aşk bitmiş oluyor çünkü, artık onu eskiden olduğu gibi çok ayrı bir yere koymadığımı fark ediyorum. artık güçlü hisler beslemediğim biriyle bir daha denemenin bir anlamı yok. aynı şeyler tekrar edecek belli ki.


  • istanbul kanatlarimin altinda  (21.07.20 16:05:46) 
Tolkien doğru söylemiş.

Mesajımda özellikle belirttim: "burada kadın kişisinin yoğun bir haksızlığa uğraması filan gerekmiyor, incir çekirdeği gibi bir sebepten de ayrılıp sonsuza kadar..." diye.

Çok basit bir örnek, siz çok bir şey yapmadığınız hâlde paçanıza yapışan kadın, çok acayip bir gerekçeyle (belki öyle bir gerekçe dahi yok) sziden soğuyup bir de üstüne tüm iletişim kanallarını kapatabiliyor. Kendi kendine güvey olmanın extreme hâli velhasıl.

Ve bu örnek öyle iki üç adet filan değil, benim de tanıdığım pek çok kadın böyleydi istisnasız.
  • Avoiding The Puddle  (21.07.20 16:08:42) 
başkasını bulup size bahane bulmuş da olabilir.


  • nahtoderfahrung  (21.07.20 16:09:20) 
tam tersini gözlemliyorum ben de. erkekler dönmüyor asıl.


  • semitika  (21.07.20 18:34:50) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.