[]

Korona |uçuşlarda kabin bagajı hakkı normal bagaj hakkına mı ekleniyor?

merhaba,

koronavirüs sebebiyle uçaklara kabin bagajıyla binmek yasak malumunuz. Peki bu 8 kg'lık hak normal bagajımıza mı ekleniyor? Yoksa yanıyor mu bu hak? Bir de laptop yine de kabine alınabiliyor mu?


 
2 gün önce thy yurt içi ve yurt dışı uçuşlarında kabin bagajı problem olmadı. İkisinde de kabinde koltuğumuzun altında taşıdık. Dün Pegasus’ta bile kabin bagajjyla binenler vardı. Benim elimde belge taşıdığım bir el çantası vardı yalnızca. Rynair gibi uçağa binişte kontrol eden birileri yoktu yani.

Sorunun asıl cevabı sanırım şu: 20 (veya 15) +8 oluyor hak. Sadece kabin bagajı normal bagaj gibi uçağın altında gidiyor.
  • le jeune turc  (21.07.20 14:26:54) 
evet,

normal bagaj hakkın + 8kg tek parça kabin bagajı hakkın + 4kg'yi aşmayacak (el çantası, laptop çantası, sırt çantası)

şeklinde. normal prosedür kabin bagajını da teslim ediyorsun ama @le jeune turc'un dediği gibiyse birçok şeyde olduğu gibi bu konuda da kimse sallamıyor belli ki.

www.turkishairlines.com

www.turkishairlines.com
  • aziz dostum jack  (21.07.20 15:03:55 ~ 15:06:34) 
tamamdır, cevaplar için teşekkürler


  • icomefromanatolia  (21.07.20 15:10:29) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.