[]

Pegasus Eko Bilet Koltuk Seçimi

Arkadaşlar pegasusun eko biletinde online check-in sırasında koltuk seçimi yapılabiliyor mu? Yoksa rastgele koltuk mu veriyor? İki kişi seyahat edeceğiz. O yüzden yan yana oturmak istiyoruz.




 
Değişmediyse koltuk seçimi yapılabiliyor ama ekstra ücreti var.


  • himmet dayi  (21.07.20 11:18:40) 
Koltuk seçimi ücretli. Fakat bileti alırken iki kişilik almışsanız aynı anda check in yapabilirsiniz. Bu şekilde genelde yan yana atıyor. Ya da online check in yapmayın, kontuarda rica edin yan yana verirler.


  • but that was just a dream  (21.07.20 11:19:41) 
o halde check-in sırasında istemediğimiz koltuk gelirse ek ücret ile seçim yapabiliyoruz.


  • bluedad  (21.07.20 11:22:58) 
aynı pnr numarası ile yani birlikte tek bilet aldıysanız zaten yan yana verir.

ayrı ayrı aldıysanız yanyana olabilmek için birine otomatik koltuk atandıktan sonra diğerinin onun yanındaki koltuğu ücretli olarak alması gerekir.

ya da online yapmayıp alanda rica edeceksiniz.
  • elorelia  (21.07.20 11:23:47) 
biletleri birlikte aldıysanız zaten koltukları yan yana verir. onun dışında pegasus puanıyla ya da parayla koltuk seçimi yapabilirsiniz.


  • sir gawain  (21.07.20 11:40:23) 
2-3 sene önce havaalanında ilkokul arkadaşımla karşılaşmıştım aynı uçağa bilet almışız. Kontuarda rica ettik yan yana vermediler. Pegasus.


  • fezagezgini_4  (21.07.20 11:57:06) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.