[]

konut kredisi çekilir mi mantıklı mı ?

emlak konutun 0.64 faiz oranları devletin zararına mı ?

1-torkame5.com burada 2+1 ler 1 milyon net 70 metrekare

2-emlakkonutbizimmahalle.com bura da 3+1 ler 1 milyon civarında net 100 metrekare

Bu evlere ve projelere değer mi ? Sizce bunlar değer kazanır mı ?

Aynı zamanda biraz kurcaladım başakşehir de 2 milyona satılan daireler var .Kim bunlara bu kadar para verir ya ? O parayla şişlide oturmak daha mantıklı değil mi ?

 
tamam faiz oranları düştü, ödeyebilmek çok daha kolay oldu ama şu an daire fiyatları uçmuş durumda. geliriniz türkiyedense almak bana mantıklı gelmiyor. geliriniz döviz ise alın tabi.

evlerin değer kazanması için ülkede ekonominin iyiye gitmesi gerekiyor, en azından yakın gelecek için böyle bir umudum da yok.
  • monicapp  (21.07.20 11:42:19) 
Şu an ev almak için doğru bir zaman değil. Krediler düştü diye fiyatlar aşırı şişmiş durumda.

Ancak oturmak için bir ev alacaksanız, fiyatlar istediğiniz mertebelerde ise alınabilir. Fiyatlar şişti diye çok kişi satılık'a çıkartmış durumda. İstediğiniz bir site vardır, bir ev vardır. Bu ev için 50-100 bin fazla öderim diyorsanız alın...



.
  • kartallar yuksek ucar  (21.07.20 11:46:04 ~ 11:47:56) 
faize 50 bin odeyecekken 30 bin odeyeceksin simdi, ama 250 bin liralik evin fiyati olmus 320 bin.

e evi satin alinan kari ne bu durumda? kari bosver 50 bin lira zarari var.

nasil is anlamiyorum ben. burada mi okumustum ne turkiye'de sokaga cikinca herkes seni kaziklamak istiyormus gibi bir his olusuyor insanda. hakikaten altina imzami atarim.
  • baldur2  (21.07.20 11:46:23) 
bu projeler nasıl ?


  • lawyerk34  (21.07.20 16:12:37) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.