[]

Excel sorusu

i.resimyukle.xyz

Formullerde falan sikinti yok, tam.sayilarda sikinti yok ama neden bu hata mesajini veriyor? Tskler.


 
excel'in kendisini görmeden ne diyebiliriz ki?


  • himmet dayi  (21.07.20 09:19:53) 
@himmet dayi, maas bordrolari var satir satir. Tum formuller kopyala yapistir. Neden 7. Satirda hata var diyor orayi cozemedik.


  • gulbatur birinci sahbatur sondan geliyor  (21.07.20 09:21:57) 
Hücre biçimi text olmuştur bir şekilde


  • kisa  (21.07.20 09:34:18) 
O satırı silip tekrar ekle yapıp üst satırdan kopyalamaiyi dene ya da hücre biçimi ve içerisinde ki rakamla. Oyna.
Rakamın başında tek tırnak olabilir vs.

  • kisa  (21.07.20 09:35:09) 
Resimdeki hata excele ait değil anladığım kadarıyla. Dosyayı excel'de açıp rakam olması gereken kolonun tamamını 1 ile çarparsanız, rakam gibi görünüp text olan şeyler rakama çevrilir.


  • IncredibleMau  (21.07.20 09:54:00) 
bir programa excel listesindeki verileri yüklemeyi denemişsiniz gibi görünüyor. ancak belirtilen yerde, sanırım 7inci satır bu, program sayı beklediği halde sizin excelinizde yer alan hücrenin tipi sayı değil.

yapıştır'ın birden fazla şekli var. sayı haline çevirmemiş, yazı tipinde kalmıştır.
sorun olmayan bir hücre seçili iken format painter adlı simgeye tıklayın, sonra da sorunlu hücreye tıklayıp kaydedin.
  • biseysorcaktim  (21.07.20 10:00:29) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.