[]

Yavru kediyi eve alma

Kardeşim üstünde bir çok pire olan yavru kediyi sokakta görmüş, üzülmüş götürmüş veterinere. İlaç vs aldıktan sonra eve getirmiş.
Kardeşim kedi bakımından anlıyor. Evlenmeden önce bizimle yaşarken en çok ilgilenen oydu.
Şimdi ise çalışıyor. Yeterince ilgilenmezsem kafa karışıklığını yaşıyor.
Sizce akşama kadar tek kalması problem mi?

Tavsiyeniz olur mu?

 
oy, ne şirinmiş.

gün içinde evde yalnız kalması sorun olmaz ama akşam gelince oynayın onunla. evde hoşuna gidecek bir kaç minik top olursa oynar. akşam da siz oynatırsınız.

evi pisleyebilir ya da çiçekleriniz varsa zarar verebilir.
bunlar dışında kendisiyle ilgili bir sorun yaşamaz.
  • biseysorcaktim  (21.07.20 09:11:11) 
yavru kaç aylık?

geçen bir videoda ancak 6 aydan sonra 8 saat yalnız kalabilir diyolardı ama gerçek hayatta bu pek mümkün değil maalesef. bizimkini sahiplendiğimiz gün 3 aylıktı ve ertesi gün bırakıp işe gitmek zorundaydık.

mama dengesini ayarlayamazlar sanıyorum başta. o yüzden gün içinde acıkıp sıkılacaktır. ama zamanla oturur. sokakta kalmasından iyidir.
  • elorelia  (21.07.20 09:32:11) 
Bir mama tavsiyesi alabilir miyim? N&d filan bütçelerini etkiler. Proplan iyidir diye düşünebilir miyim?


  • hede hodo  (21.07.20 09:38:11) 
Ben 3 yıldır proplan kullanıyorum. Veteriner de gayet iyi diyor.


  • himmet dayi  (21.07.20 09:40:16) 
proplan iyi diyebiliriz. yavru kedilerin mamaları özel oluyor.

nd'nin daha iyi olduğunu söylüyorlar ve daha üst markalar da var. bütçenize göre.
ancak ben kedim yavruyken proplan kullandım ve çok sağlıklı büyüdü. yakın zaman önce başına bir iş geldi ve şaşırtıcı şekilde hızlı toparladı. veteriner yavruyken iyi mama kullanmanın bu durumlarda etkisini gösterdiğinden bahsetti.
  • biseysorcaktim  (21.07.20 09:54:55) 
proplan iyidir, verlilebilir. orta seviye mama diyelim. ama market maması çok zorunlu değilse vermeyin. gündüz uyur genelde tabi bütünü gün dinleneceği için, akşam bir enerji patlamasına hazır olsun :) yine de siz gündüz devireceği, yiyeceği (deterjan vs. gibi) şeyleri açıkta bırakmayın.


  • delidir yakalayin  (21.07.20 10:17:20) 
yaaa küçük bi aslancık o. ısırın onu.
hiçbir şey olmaz. oyuncak koyun önüne oynar zaten :)

  • matilda  (21.07.20 11:37:33) 
buna benzer bir duyuru daha vardı. ya kusura bakmayın benim bu "kedi evde kalacak yalnız :/" endişesinin boyutlarını aklım almıyor. bakın oyuncak alınır, ikinci bir kedi düşünülür anlarım.
ama türkiye'deyiz ya. norveç falan değil burası. o hayvanın sokakta telef olma ihtimali ayrı, sahiplendirmek istesen başka bir hayvanın yerine sahiplendirmiş olacaksın seninle kalma imkanı varken bu saçma sapan endişen yüzünden.
hangi saçma sapan videoda öyle saçma sapan bir bilgi verilmiş bilmiyorum,6 ay sonrası 8 saati hangi organlarından uydurmuşlar. tamamen saçmalık. böyle böyle insanları kedi sahiplenmekten vazgeçiriyorlar. dayanamıyorum bu kadar gerizekalılığa.
  • not dark yet  (21.07.20 12:07:23 ~ 12:27:16) 
oy çok tatlı. sokakta kalacağına evde kalsın tabii ki. bir şey olmaz.

açık proplan mama alsın.
  • bir garip melek  (21.07.20 15:46:43) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.