[]

Kulaklık Tavsiyesi

Merhabalar,

Her gece uyumadan evvel müzik dinlemeyi seven birisiyim. yatakta müzik dinlediğim için kulaklıklarım normalden erken eskiyor. Genelde soldakinden ses az gelmeye başlar ya da ölür direkt. Sebebi çekiştirmem olabilir. Buna yapacak bir şey fazla yoktur sanırım. Uyurken kulaklığın etrafta olmasının bedeli...

Bundan ötürü yatarken kullandığım kulaklıkta fazla kalite aramam, zaten maksimum ömrü 6 ay. Xiaomi Mi Hybrid Pro 2 HD kullanıyordum, soldan ses azalmaya başladı gene. Kendisi şu an 109 TL, fena bir fiyat değil. Gene mi bunu alsam yoksa farklı bir şeyler mi denesem bilemedim.

Herkes gibi ben de bass istiyorum,
Kulak içi olmalı,
Mümkünse dayanıklı olmalı,
Tiz ve midler üzmemeli. Genelde ucuz yollu kulaklıklar midlerde feci batırıyor.

Bütçe olarak 500 TL gibi bir rakama ya da biraz fazlasına da çıkabilirim gerçekten değecekse. Xiaomi F/P olarak iyi iş çıkardı. Deneyimi bir iki üst düzeye çıkarmayı istiyorum. Zaten müzik dışında fazla dayanağım kalmadı açıkçası. Onu da dinlerken daha çok keyif almalıyım.

Model konusunda yardımlarınız için şimdiden teşekkür ederim. Xiaomi yeterli ise dur yapma gibi şeyler de diyebilirsiniz.

 
KZ marka kulaklık al bozulunca kablosunu değiştirirsin, kablosu ayrı olarak satılıyor.


  • nahtoderfahrung  (20.07.20 22:53:10) 
fiyat performans icin xiaomi ve kz.
ancak bunlat afaki seyler ne tur muzik dinlediginiz ve ne derece muzikle ilgili oldugunuz daha onemli.
kulaklik ne kadar iyi olursa olsun her kulakliklar her sesi alamazsiniz.
  • turbo sadık  (20.07.20 23:20:06) 
bir önerim yok fakat şu kadarını söyleyeyim;

memlekette xiaomi f/p övücüleri peydah olmadan -bir iğneleme yok burada- kz zst iem purple almıştık bir arkadaşla. benimki 3 ayda patladı. arkadaş birkaç sene kullandı. sonradan kabloyu komple atıp bluetooth aparatı aldı, birkaç sene de öyle kullandı. daha sonra ben bir yerde shure s215 denedim. belli aralıklarla kendi padlerimi takıp denedim.

24 bit filtre ve noise uygulanmamış plak kayıtlardaki tokluğu shure veremezken kz gayet iyi verebiliyordu.

özetle kz alacaksanız işiniz şansa kalmış. 500-600 liralık bir yatırımla 3 kulaklık alıp 10 sene de kullanabilirsiniz 2 yıla hepsi patlamış da olabilir. ama kesinlikle performans olarak giriş seviyesi iemlerden farkı olmadığını söyleyebilirim. hatta tek kulaklık alıp 12v behringer amfi alırsanız o bütçeye çok güzel bir setup çıkarabilirsiniz.
  • mind mischief  (20.07.20 23:48:58) 
şimdi baktım, 2017'de almışım kz zs6'mı. O zamandan beri kulakiçi başka bir şeye ihtiyaç duymadım çok iyi. üstünde gelen kablo kötüydü zincir gibi görünen kablodan almıştım sonra, hala kullanıyorum. Şans kısmını bilemeyeceğim, üstteki arkadaşınki (farklı model gerçi) kısa sürede bozulmuş.


  • nhk ni youkosu  (21.07.20 00:28:40) 
Buyrun burada bütün detayları anlatılmış Çinli f/p oranı yüksek kulaklıklar sırasıyla

Kz neki Xiaomi ne olsun ?

Rock zircon işini görür ama kıymet vermezsen çabuk bozulur bence siz kafa üstü alın mesela baslarda bogulmak istersen anker soundcore Q10

audiobudget.com
  • protrek  (21.07.20 09:19:11) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.