[]

İnternet ve online TV ne alınmalı?

selamlar ahali, özet geçiyorum;
koblonet (fiber internet) müşterisiyim. evde 2 tv var, birinde digitürk (full paket) diğerinde kablotv (full paket) var. Ağustos ayı içinde ikisinin de taahhüt süreleri doluyor, ikisini de yenilemeyi düşünmüyorum ama iki tv'de de görüntü olsun istiyorum. (internetin modemi çok kötü, digitürk de artık çok pahalı).

bizdeki seçenekler;
-superonline+turkcell tv+ (içerikler full olacak) (120-135 TL arası)
-türk telekom + tivibu (içerikler full olacak) (120-130 arası)

hangi internet + tv paketi alınmalı?
internet alıp ip tv mi yapsam?
android box tarzı bir durumda ne kazanılır ne kaybedilir?

bütçe 130 bandında olmalı. sizdeki seçenekler neler olabilir?
teşekkürler...

 
İnternet + IP tv elbette :)

internet olayı bulunduğunuz bölgede hangisi daha sorunsuz ise onu seçmek olmalıdır. kablonet muhtemelen çok çok daha uygun fiyatlar sunacaktır.

digiturk veya tv+ için nereden baksanız ayda 40-50 tl ciarı ek ödeme yapıyor olacaksınız. bu durum sonusza kadar da sürebilir. igidip mibox alsanız 400 tl verip hep kullanabileceksiniz.

diğer tv de ise laptop bağlayıp kullanın . artık tüm içerikler zaten internet ortmaında mevcut.
  • janavarorion  (20.07.20 19:53:53) 
Superonline mantıklı. Iptv maalesef, bugün var yarın olmayabilir. (Bence)


  • giovanne  (20.07.20 20:02:25) 
superonline+turkcell tv

TR'de ip tv hem parayı çöpe atmaktır hem de yasal değil. yarın birgün elinize mahkeme kağıdı gelirse şaşırmayın.
  • false pretension  (20.07.20 20:47:25) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.