[]

Ben şimdi bunu ne yapayım

-Gönül İşi değildir.

Benim bir sınıf arkadaşım var. Kendisi ne zaman sevgili yapsa beni instgramdan takipten çıkarıyor. Fakat Bu sevgililik uzun sürmüyor ve ayrılıyorlar. Ayrılınca tekrar ekliyor. Sonra sevgili yapınca tekrar siliyor. Bu böyle sonsuz döngüde devam ediyor. Bende saf gibi hep kabul ediyorum.

Bizim okul bitti arada, yani bir daha görüşeceğimi sanmıyorum. Zaten eklediğinde de öyle pek görüşmüyoruz ancak foto paylaşırsak beğeniyoruz karşılıklı o kadar.

Seçenekler:
1- İstek gönderdiyse madem kabul et sende takip et dursun köşede
2- İsteğini kabul et ama sen takip etme
3- İsteğini kabul etme
4- Engelle

Hangisini yapayım ?

 
Literatürdeki kezbanın tam olarak karşılığı bu kız sanırım. Engelle tabiki, niye uğraşıyorsun.


  • synthetic a priori  (20.07.20 13:46:56) 
tabi ki 4.


  • lazpalle  (20.07.20 13:47:19) 
"Senin oyuncağın mıyım ekleyip çıkartıyorsun bu yaptığın salakça bir şey bu zeka düşüklüğü yüzünden seni engelliyorum canın cehenneme" yaz yolla.


  • bahoho  (20.07.20 14:11:33) 
Engel


  • all girls dream  (20.07.20 14:21:18) 
engelllll


  • lcha  (20.07.20 14:29:03) 
olum bu hayat mı lan... bildiğin seni kendine instagram beğenme/yorum yapma amelesi olarak kullanıyor. sevgilisi olunca kazara bir şey yazarsın beğenirsin diye çıkarıyor.

ben olsam engellemem. isteğini de kabul etmem. beklesin öyle kenarda.
  • tabudeviren  (20.07.20 22:37:45) 
ben olsam ben de kenarda bekletirim, engellemem.
tepkisizlik her zaman en iyi tepkidir böyle durumlarda.

  • blatta hiberna  (20.07.20 22:44:52) 
Kenarda bekletmek +1

Onun için efor bile harcama derim.
  • kostüm çok güzel prenses misiniz  (20.07.20 22:54:31) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.