[]

Yeni Havalimanında ucuz yollu karın doyurma

Bir simit 10 lira, bir sandviç 27 lira.
Mutlaka daha ucuz yollu bir karın doyurma yöntemi vardır be.
Açım, dilenci değilim, bi bulduruverin :))

edit: kavga etmeyin arkadaşlar, bu düzen böyle imiş.
Bir tostla bir çaya 35 lira verdim.

 
@Cesario o kadar karışık işler peşindeyim ki kendimi getirdiğime şükrediyorum. Saniye hesabıyla geldim buraya kadar. Ama en mantıklısı o evet. Market falan yok mu ki burada ya? Koskoca havalimanı. Market olması lazım?


  • işimdeyim gücümdeyim  (20.07.20 09:54:35) 
kankacım yanlış anlama ama yolda gördüğün nir havalimanı çalışanını çevir burger kına alıcam sızın çalışan ındıırımınızıı kullanabilir mıyım de, onlar zaten yemez burger falan, dışarda kı ıle aynı fiyata gelio. Ben orda çalışırken çok yapıyolardı bana ordan kaldı bende de :)


  • paramolacak  (20.07.20 10:29:30 ~ 10:30:04) 
yurtdisindaki havalimanlarindan boyle degil.

kaziklama ahlaksizligi kultur olmus.
  • baldur2  (20.07.20 10:38:22) 
@baldur2 y.disi dediginiz neresi? Hava limanlari her yerde pahali, tek tuk istisnalar vardir. Havalimanlari karin doyurulacak yerler degildir


  • neverletyougodown  (20.07.20 10:53:58) 
Dubai, Malezya, avustralya


  • baldur2  (20.07.20 11:15:27) 
havalimanlari karin doyurulacak yerler degildir nasil bir absurd cumledir ya.

sen hayatinda hic aktarma diye bir kelime duydun mu?
ya da rotar diye bir kelime duydun mu?
  • baldur2  (20.07.20 11:22:08) 
hiçbir havaalanı türkiye gibi fahiş fiyatlara sahip değildir. varsa da sayısı azdır. alım gücüne göre kendi vatandaşını, turistle bir tutup geçirme hesabı yapmazlar. stuttgart havaalanında 1 saat ücretsiz olan yer de var, terminallerin hemen yanındaki açık park yerleri saatlik 4 euro. bir alman içn 4 euronun ne anlama geldiğini yazmayayım şimdi. 10 euro'ya pretzel veya croissant satsalar orada halk ve devlet tepelerine biner. ama bizim gibi muz cumhuriyetlerinde "buldun mu ........" mantığı işlediği için ---SORUYA CEVAP--- maalesef ucuz karın doyurma yöntemi yoktur havaalanlarında ----SORUYA CEVAP


  • burya  (20.07.20 11:26:20) 
Hocam çalışan indirimi güzel fikirmiş, yoksa mecburen starbucks bulacaksın (yine nispeten en makulu olur) havaalanları karın doyurma yeri olabilir çünkü 1 güne yakın aktarma bekleyen insanlar var daş mı yisinler?

Ek olarak @neverletyougodown nereleri görmüş bilmem de, Avrupa havalimanlarının hiçbiri x10 kat pahalı değil. Italya Hollanda Almanya havalimanlarında dışarıda içtiğin fiyatlara çok yakın fiyata kahve vs. içip 3-5 euroya bir şeyler yiyebiliyorsun.
  • lcha  (20.07.20 11:32:29 ~ 11:33:27) 
Hava alani fiyatlari tum dunyanin yaka silktigi bir konu, bizim duyuruculara gore sadece bizim ulkeye has bir sey. Neyse haklisiniz diyim, akp sayesinde kufur haznemi gelistirmis adamim ak trole cikacak adimiz:)


  • neverletyougodown  (20.07.20 11:56:49) 
@neverletyougodown: boş yapmadan örneklerle konuşsaydın keşke. mesela geçen vedat milor italya'da bir havaalanında pizza yemişti. adam pizzaya şarapla birlikte 15 euro mu ne vermişti. italya'da havaalanı dışında da en kötü 10 euro ederdi adam 15 euroya yedi havaalanında. türkiye'de dışarıda 1 lira olan simit havaalında 10-15 lira, ak trollerden daha tehlikelisin bence


  • burya  (20.07.20 12:14:45) 
@neverletyougodown: bak bilgilen ayıp değil.

twitter.com

mekan bologna havaalanı: pizzaya ödediği para 7 euro

ucuz mu pahalı mı sen karar ver.

vedat milor kadar gezmiyorsundur herhalde, yaptığı yorum da şu:

"Bologna Havaalanı’nda gerçek Napoliten pizza, fiyatlar da çok uygun. Herhalde bizim havaalanlarındaki tek kaşarlı tost ile aynı fiyat."
  • burya  (20.07.20 12:17:15) 
@burya Bologna gibi second tier mi kac tier oldugu belli olmayan yerin hava alani ile dunyanin aktarma merkezi, kitalari birlestiriyoruz bilmemne sloganli, iddiali olan havalimanini karsilastirmakta ayri bir kafa. Tamam siz haklisiniz yeter.


  • neverletyougodown  (20.07.20 12:44:57) 
@neverletyougodown: trabzon havaalanı'nda fiyatlar farklı mı sanıyorsun, git de bak, herhalde ufak havaalanlarında simit 50 kuruşa satılıyor sanıyorsun. tier hesabına da başlandığına göre oho.. frankfurt havaalanından örnek versem frankfurt çok bozdu dersin


  • burya  (20.07.20 13:14:11) 
atatürk havalimanında lounge lara gidiyordum, büyük sırt çantamı sandviçlerle doldurduğumda normal şehir merkezine göre kara geçiyordum. o sandviçleri de 1 hafta filan yiyebiliyorsun.


  • yeahbutso  (20.07.20 14:26:24) 
@yeahbutso işte bu yüzden kapatıldı hepsi :)


  • lcha  (20.07.20 14:27:35) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.