[]

Dert köşemde bugün

Her şeyin kötü gittiği bir dönemdeyim. Saçma sapan, hayal kırıklıklarıyla dolu anılarıma yenileri ekleniyor. Kasvet ve hüzün denizinde dibe batmamaya çalışıyorum. Üstelik etrafımdaki herkes çiçek açıyor benim yapraklar dökülürken. Güzel şeyler olacağına dair umutlarım gittikçe tükeniyor.

Detay vermedim ama çok doldum yazmak istedim işte. Belki güzel bir söz duymaktır ihtiyacım olan bilemiyorum. Bir ışık görsem yola dair inancım canlanacak ama karanlıktayım.


 
Bu hayatın yazısız kuralı sanıyorum. Olumsuzluklar gelecekse tekmili birden geliyor.

Tabii size böyle okurken etrafınızda çiçek açanlar da bir nebze can sıkıyor. Yapabileceğimiz tek şey sabretmek ve beklemek. Geçiyor bu günler de ve çok çok mutlu olacağınız zamanlar elbet geliyor. O ışık gözükecek lütfen inanın.

Ne diyor şair;
Acılara yürüyor korkmuyorum :P
  • eksi sozlugun tatli insani  (20.07.20 00:46:08) 
@eksi sozlugun tatli insani

Cevap ve nick uyumu:)
  • kostüm çok güzel prenses misiniz  (20.07.20 00:58:47) 
Bence kendini başkalarıyla kıyaslamaktan vazgeç. Çiçek açıyor gözükenlerin ne kadar sıkıntılı bir yoldan geldiği ya da şu an başka sana göstermediği ne tür sıkıntılar yaşadığını bilemezsin. O nedenle kendi yoluna bak.

Ben şahsen tersliklerle karşılaştığımda durup düşünürüm burda bi sorun var, çözmem lazım diye. Ama ah vah yapıp üzülmek, isyan etmek de bi seçim fakat kişiyi ileri taşımaz. Kendini tanımak, kendine yeni şeyler katmak, işe yaramayan özelliklerinden kurtulmak için maalesef bişeylerin ters gitmesi gerekiyor. Yoksa insanoğlu ot gelip ot gidiyor ve comfort zonedan bi türlü çıkamıyor :)
  • superfluid  (20.07.20 00:59:38) 
nikinden tanıdım seni, 2 kere gönül mevzusu başlığı açıp sileceğim sonra demiştin
aynı mevzu mu?

  • edaddy  (20.07.20 01:11:14) 
Herkes aynı anda aynı miktarda ilerleyemez, kimse seri üretim değil malum, herkes kendini, kendi hikayesini yaşıyor. Sen sensin, şu an böyle olması gerekiyormuştur belki. Arada bir iç seslerini dinle, gergin endişeli kırgın öfkeli vs arasında çok cılız çıkan bir ses daha olmalı, o güzel şeyler söyleyen bir ses. Onun volümünü yükseltip o güzel sesle mest olmak sana çok iyi gelecek. Biraz ağaçlara sarıl, çıplak ayakla topraya bas, güneşli havada gökyüzüne bak... vücudun sevinir, çok iyi gelir.


  • 1bir1bir1  (20.07.20 01:13:02) 
Her şeyin iyi gittiği dönemler nadir görünen ve kısa süren dönemler. Dizilerin bile son bölümünde yalan yere...

Hayatı iyi yaşamak kötü dönemlerden zararsız geçmektir. En güzel sözü sen kendine söylersin. Biz sana çiçeksin balsın desek de hikaye. Kendin çıkacaksın cendereden. Birinin seni çıkarmasını bekleme. Biri çıkarabilirim dese de izin verme senle oynamasına. Birinin çıkaracağına eminsen bile kendin çık. Çünkü bunu yapabilirsin. Cüzdanında para yok diye kredi çekme. Sen parayı cebine koyarsın. Kontrol et bir sürü cebin var.
  • pass  (20.07.20 01:32:19) 
O kadar dibe battım artık daha beteri olamaz heralde diyosan(beterin beteri her zaman vardır illa ki öncelikle bunu unutma), artık seni dipte hissettiren her ne varsa hayatında tak tak kesip atmanın vakti gelmiştir. Bunu en kolayca yapacağın ruh halindesin. Meslek değiştirmek, işyeri değiştirmek, şehir değiştirmek, ev değiştirmek, partner değiştirmek, bazı arkadaşlara yol vermek, kimisiyle selamı sabahı çat diye kesmek vs. Bunları yapmaya acilen başla. Birkaç aya hayatında muhteşem ilerlemeler göreceksin benden söylemesi.


  • megalomaniac  (20.07.20 01:33:41) 
Böyle zamanlarda insanın içine değil, dışına yönelmesi lazım. İç dünyamız isteği arzusu bitmeyen kıskanç sevgili gibidir, kıskacına aldı mı bırakmaz. Kendini, geçmişini ve geleceğini düşünmeye biraz ara verirsen daha iyi hissedersin diye düşünüyorum.

İhtiyacın olan güzel sözü de yazalım öyleyse:

Her şey çok güzel olacak.
  • temasettin  (20.07.20 01:37:23) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.