[]

kayisi ile yapilabilecek tatli

kek pasta turu seyler degil de daha cok meyvenin kendisine yonelik tatli var mi bildiginiz?




 
  • la traviata  (19.07.20 22:31:21) 
@la traviata ikinciye benzer bi tarif ben de biliyorum ama bunlarin ikisi de kuru kayisi :( bana duz meyvesi icin tarif lazim.


  • in vino veritas  (20.07.20 01:02:11) 
Kayısılı muhallebi? Çok severim, yapımı da çok kolay.


  • aramızda kalsın  (20.07.20 01:04:38) 
denenmis tarif varsa cok super olur :)


  • in vino veritas  (20.07.20 01:05:41) 
anladim.
valla bu sicakta en guzeli kayisiyi kaynatmak serbet yapmak.
sonra suyla seyreltmek ve buzla icmek. (cok sekerli olmayacak ama)

kayisi form itibariyle normal meyve haliyle ancak yogurt vs gibi seylerle karistirilip tatli niyetine yenir sanirim. ya da belki tatli ustu süs gibi. kayisiya ozel bi tatli gormedim hic.
  • la traviata  (20.07.20 01:06:19) 
@la traviata, aynen ben de dusundum aklima pek bi tarif gelmedi. internetten bakip denenmemis bir seyi denemek de istemedim. biraz fazla alinmis evde olunca degerlendirmek istedim ama ne yapacagimi bulamadim. cok kucuk olmasa ayva tatlisi gibi biseyler yapayim diycem ama dedigin gibi form itibariyla pek musait degil :/ sirke filan yapacagim hicbir sey bulamazsam.


  • in vino veritas  (20.07.20 01:11:00) 
Kaysefe


  • nax  (20.07.20 08:48:04) 
Şeftalili crumble yaptım geçen çok güzel oldu. Kayısıyla deneyin isterseniz.
Link koymaya üşeniyorum. İdil Yazar’ın çilekli crumble yazım YouTube’a

  • coca cola  (20.07.20 11:21:07) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.