[]

ab sınırları açar mı sizce?

merhaba,
Master için İtalya'dan kabul aldım ama gidemiyorum. Ne konsolosluk bir bilgi veriyor ne de vizeyi alsam bile ülkeye giriş yapma şansım var. Mesele uzadıkça da strese giriyorum, ikinci dalga gelirse 2021 yazında anca açarlar sınırları. Geçtiğimiz cuma Malta Türkiye'ye açtı sınırlarını, sizce diğer ülkelerin bunu takip etme olasılığı nedir? Biraz rahatlayım/kafa dağıtıyım diye sordum bu soruyu ama açmazlar yakında diyen varsa da sebepleriyle söylerse en azından umudu keserim.



 
AB sinirlari EU+ seklinde acilacak (= AB + Schengen ulkeleri - Irlanda). Bunun ne zaman olacagini henuz kimse bilmiyor.

Malta'nin sinirlarini Turk vatandaslarina actigini bilmiyodum. Ada ulkesi oldugu icin bu karari almis olabilir, ama anakara ulkelerinin bunu yapacaklarini hic zannetmem (ki kagit uzerinde bu karari alma ozgurlukleri var, o ayri).

Senin soruna gelirsek, uluslararasi ogrenciler halihazirda bu yasaktan etkilenmiyor. Su andaki sorun, konsolusluklarin acilmamis olmasi. Vizeyi aldiktan sonra Italaya'ya girebilirsin, orda bir sikinti yok. Konsolosluk ne zaman acilir? Bilemedim.

AB'deki bazi uni'ler 31 Aralik'a kadar online egitim yapacaklarini acikladilar. Yani zaten Italya'ya gidemesen bile mastera baslayabilirsin. Uni'nin sayfasinda bununla ilgili bir bilgi yok mu?
  • lamartin  (20.07.20 09:32:54 ~ 09:35:37) 
Aynısının Almanya olanı bende var, benim kabul aldığım üniversite derslerin çoğunu online yapacağını belirtti. Üniversiteye ulaşın bence bulamadıysanız bilgileri, yardımcı olurlar.


  • mor.inek  (20.07.20 15:38:45) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.