[]

Sorumsuz ve maskesiz düğüncüleri şikayet etsem mi?

Merhaba arkadaşlar,

3 gündür evimizin 50 metre karşısında düğün yapılıyor, kafamızın şişmesini bırakın bir Allah'ın kulunda maske yok, hiçbir şey yokmuş gibi sabahtan akşama kadar deli gibi halay çekiyorlar, birbirleriyle tokalaşıyorlar. Resmen korona bulaştırma düğünü yapıyorlar.

Benim şalterler attı. Karakolu falan arayıp şikayet etsem gelip durdururlar mı, ceza falan yazarlar mı? Polis gelip ceza yazsa 300 000 papel ceza yazılır. O kadar deli ettiler ki bir varil dezenfektan hazırlayıp gidip suratlarına sıkasım geliyor. Bunlar gibi tek hücreli yaşam formları yüzünden korona bir bitmedi gitti. Bir de karakolu mu arasam ifşa olma ihtimalim daha az yoksa 155'i falan mı? Siz olsanız şikayet eder miydiniz?

 
Sokak düğünü mü? Ben olsam kafamı şeyettikleri için polis çağırırdım ama polise korona, sosyal mesafe, maske fln derdim çünkü kafamı şeyediyorlar deyince sallamıyorlar. Korona bahanesi olurdu. Yoksa virüsü de kapsınlar, daha beter olsunlar, umrumda değil. İfşa olma konusunu bilmiyorum, bir kere karakolu aramıştım adımı fln sormamışlardı.


  • pati  (19.07.20 16:39:06) 
hacım sabit numaradan arama, ben guvenmıom polise, '' abı selamunalykum hayırlı olsun düğünününüz varmış ama inatçı abi aradı şikayet etti'' diye dan dan girebilme potansiyeline sahip kişilerin polis olduklarını unutma. Kartlı telekom lardan yap sıkayetını bence


  • paramolacak  (19.07.20 17:04:18) 
@ pati Evet, sokak düğünü. Dediğiniz gibi kafam şişti bla bla desem gelmezler, çünkü izin mizin almışlar. Napsın polis benim kafam şiştiyse? Keşke dediğiniz gibi sadece kendileri beter olsa, başka masum insanlara bulaştırmasalar ne halt ederlerse etsinler.

@ paramolacak Valla o telefonlardan yok ki buralarda, olsa hiç düşünmeden koşa koşa giderim. Şu sıcakta bir de o kadar yol yapıcam. Dediğin ispikçi polisleri bildiğim için tereddütte kaldım. Yoksa nefes aldırmam.
  • İnatçılığın yeryüzündeki temsilcisi  (19.07.20 17:10:44 ~ 17:16:17) 
Al işte burada da başladı @#$/&^


  • pati  (19.07.20 17:57:17) 
@ pati Ne desem bilemedim şimdi :D Sizinkiler maske takıyor mu bari ve şikayet etmeyi düşünüyor musunuz?


  • İnatçılığın yeryüzündeki temsilcisi  (19.07.20 18:07:30) 
Göremiyorum sadece duyuyorum :( daha devam ederse karakolu aramayı düşünüyorum, tabi görmesem de maskesizler vs diyeceğim.


  • pati  (19.07.20 18:09:47) 
@ pati Valla 1-2 saat süren düğün olmayacağına göre bayağı sürer ama inşallah sürmez. Bir de o kadar saçma şeyler çalıyor ki resmen işkence,bu saçma geleneğin bir an önce bitmesi lazım.

Bu arada şikayet ettim, ekip göndereceklerini söylediler, bakalım ne olacak? İsim falan sormadılar.
  • İnatçılığın yeryüzündeki temsilcisi  (19.07.20 18:20:21 ~ 18:48:44) 
şikayet etmediğin kabahat


  • jamswety  (19.07.20 19:20:58) 
Keşke bitse ama bitmez :( kul hakkına girmektir bu, hakkımı helal etmiyorum.
Şikayetin sonucu ne oldu?

  • pati  (19.07.20 19:37:16) 
@ pati Kul hakkı milletin aklına gelecek son şey maalesef. Şikayete gelince hiç beklemezken teşrif ettiler şikayetten 2-3 saat sonra ama bi kendilerini gösterip gittiler. Sadece uyarıda bulundular, ceza meza bir şey yok. Onlar uyarıda bulununca kaç gündür akla gelmeyen maske, sosyal mesafe falan akıllarına geldi, mikrofondan maskelerimizi takalım,sosyal mesafeye uyalım uyarısı geldi.


  • İnatçılığın yeryüzündeki temsilcisi  (19.07.20 22:25:10 ~ 22:26:21) 
Sıfırlayan ülkelerde bile tekrar yayılmaya başladı. Bu neyin kafası. Salın insanları. Hasta ruhlu gibi davranmayın.


  • catch the arrow  (19.07.20 23:48:53) 
@ catch the arrow Önlemini alıp hastalığa yakalanmakla saldım çayıra mevlam kayıra şeklinde hastalığa yakalanmak aynı mı? O zaman açalım kollarımızı "Hoş geldin korona!" diyelim.


  • İnatçılığın yeryüzündeki temsilcisi  (20.07.20 00:37:47) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.