[]

Online check-in yapınca el bagajı?

Bir tane sırt çantam var, bavulum yok.
Online check-in hiç yapmadım. Yaparsam sırt çantamı sokarken sorun yaşar mıyım? O etiketlerden yapıştırıyorlardı bankoda.



 
Hayır olmaz, etiket olmaması da sorun olmuyor.


  • clones  (19.07.20 14:33:00) 
covid önelmleri kapsamında uçak için hareketliliği azaltmak için bazı sınırlamalar getirilidi. Kadın el çantası, laptop çantası, evrak çantası veya bebek malzeme çantası dışında kabine bagaj alınmıyor.

bu sebeple bilet aldığınız havayolu şirketinden kesin bilgi alınız.

NOT: ÖZELLİKLE Şirket PEGASUS ise 2 kez teyit ediniz.
  • janavarorion  (19.07.20 14:35:37) 
Online checkin yapmanın bagaj olup olmamasıyla ilgisi yok. Her durumda online checkin yaparsınız sonra havaalanında bagaj varsa yine checkin/bagaj teslim masasına gidersiniz. Sırt çantası yeterince küçükse (öndeki koltuğun altına sığacaksa) yanınıza almanıza izin verebilirler, bu görevlinin yorumuna bakıyor aslında.


  • mikro patlama  (19.07.20 16:40:39) 
mikro patlama +1 online check-in yapmanızın bagaj konusuyla ilgisi yok.
ama bir şerh düşeyim. görevli yorumuna bırakılmıyor, şu an sivil havacılık kurulunun talimatı var, uçağa laptop çantası ve kadın çantası dışında el bagajı sokmak yasak covid dolayısıyla. yani sırt çantanızla gidemezsiniz uçağa ama bagaja teslim edersiniz.

not: bunun pegasus, thy, sunexpress farkı yok. bu talimat sivil havacılıktan geliyor
  • ala09  (19.07.20 16:47:15) 
online çekim yapmanızın hiç bir önemi yok. her halukarda en az bir buçuk saat önce havalimanında olmak ve deske gitmek zorundasınız. çantanızı uçağa alamayız deyip bavul alımını 1 saat kala kapatırlarsa dımdızlak kalırsınız .


  • janavarorion  (19.07.20 22:48:08) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.