[]

Playstation 3 vs 4

1400TL'ye PS3 ve beraberinde 80 oyun satiliyor.

Sorun su ki bu aleti seneler boyu son cikan oyunlarla kullanabilir miyim?

Yoksa bu amac icin biraz daha para verip PS4 almam mi gerekir?

 
Kullanamazsın, ps4’ü de kullanamayacaksın çünkü 5 çıktı. Yavaş yavaş yeni çıkan oyunlar 5e göre yapılacak.

PS5 varken 14 sene önce çıkmış oyun konsoluna 1400 lira vermek hiç akıl karı değil, PS3 zaten kırılabiliyor 80 tane oyunun bir önemi yok.
  • Mcfly  (19.07.20 13:56:55 ~ 13:59:58) 
ps4 bazı modeller kkırılabiliyor ve oyunları torrentten indirebiliyorsun.
PS4 almak daha mantıklı.
ayrıca ps3 var benim evde, 300-400 oyun indirdim internetten, kendim yükledim
  • aslindasorunumpsikolojik  (19.07.20 14:33:53) 
Tövbeler olsun, 14 yıllık ps3'e artık 1400 lira mı istiyorlar:( inanılır gibi değil.
Şu vakit ps3 almak afedersiniz büyük enayilik olur. Parayı toprağa gömün daha iyi.
Biraz daha para verip ps4 almanız elbette çok daha mantıklı olur. ps5'in henüz çıkması oyunların yaygınlaşması derken daha kafadan 1.5-2 senesi var bence. O zamana kadar tadını cikara çıkara ps4 ile takılırsınız.
  • bir fincan kahve ile film izlemek  (19.07.20 15:38:21) 
İçinde bir sürü oyun olsa bile ps3 için o fiyat verilmez, çok fazla sakın almayın.


  • clones  (19.07.20 18:34:38) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.