[]

Tukurukte kan

Merhabalar,

Sigara kullanıyorum bundan dolayı bazen boğazımda biraz balgam birikiyor. Ne hikmetse balgam da çıkarmıyorum ben kolay kolay. Neyse bu sabah rahatsız etti zorlayayim kendimi dedim, tükürüğümde kan olduğunu fark ettim. Ama emin olamadım balgamı çıkartmak için boğazımı zorladigimdan oradaki kılcal damar mi zarar gördü yoksa başka bir şey mi?

Arada bir tamamen bugün olduğu gibi yani balgam çıkarmaya çalışırken tükürüğümde kan görebiliyorum. Arada bir dediğim 2 sene falan olmuştur herhalde. Normal şartlarda çok şükür öyle kanlı öksürük gibi bir sikayetim yok fakat yine de bir bilene danışmak istedim. Kan da açık renkli okuyor bu arada yani öyle koyu kıvamda ve koyu renkli değil leke gibi

 
Öksürürken zorlama bağlı tahrişten dolayı normaldir. Müsait olduğunuzda göğüs hastalıkları ve kbb polikliniğine muayane olmanız iyi olabilir.


  • 112 hayat kurtarır  (19.07.20 13:13:34) 
Dis eti veya damak kanaması da olabilir.


  • pass  (19.07.20 21:34:19 ~ 21:52:27) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.