[]

Covid testi

Bugün rahatsız olduğum için hastaneye gittim.test yaptılar ve şüpheli gördükleri için 14 gün ev karantinasi verdiler,14 günlük raporla. Test sonucu 2 gün sonra çıkacakmış. Negatif çıkarsa ve iyi hissedersem iş verenim beni ise çağıracak biliyorum. Şimdi bilgisi olana soruyorum eğer negatif çıkarsa ben işe gitmemde sıkıntı olur mu?




 
test yüzde yüz güvenilir değil. ben olsam 14 günlük raporu şimdiden verdiklerine göre bir bildikleri vardır diye düşünür işe gitmezdim.


  • asisamus  (18.07.20 20:11:02) 
bankacım tomografi iste, ciğer tomografisi, şu an sana covıd tedavimin 6. gününden hastaneden yazıyorum. eğer virüs ciğerlere indiyse suruntu testi negatıf cıksa bile vücudunda virüs vardır. hem suruntu hem tomografi yapmaları lazım.


  • paramolacak  (18.07.20 20:12:26 ~ 20:13:10) 
Tomografi ve kan testi yapıldı. Patronum dr ve tanıdık vasıtasıyla ciğerlerimin iyi olduğunu söyledi neye göre şüphelendiler dedi. Sürüntü yapılmadı ve ev karantinasi için imza atmadım.
@paramolacak çok geçmiş olsun. Bana ilaç verdiler ve test sonucunu bekle dediler.

  • brnbrs  (18.07.20 20:31:47) 
raporluyken çalışmanız iş yeri açısından sorun teşkil eder. Bunu laf arasında patronunuza söyleyin, 14 gün mutlaka evde dinlenin. sonuclar cok dogru olmayabilir. patrona da "mazallah size bulaştırmaktan çok korkuyorum" derseniz, bak nasıl sizi aramıyor bile :)
bu arada çok geçmiş olsun, bol vitamin alın ve dinlenin

  • lapetite  (20.07.20 09:13:16) 
@lapetite Sonucu bekle öyle gel dedi. Yani evde 14 gun tutmaz beni.


  • brnbrs  (22.07.20 11:54:16) 
sonuç çıktı mı? nasılsınız?


  • lapetite  (28.07.20 15:18:14) 
@lapetite Evet sonuç negatif çıktı. Çok şükür iyiyim,teşekkür ederim. Işe döndüm bu arada. Bugün dahil 4 gün çalıştım.


  • brnbrs  (30.07.20 18:28:14) 
ya işte bu karmaşa bana hiç güven vermiyor. belli ki bir şüphe oluşmuş. test bile yaptırmak aslında zorken 14 gün rapor verip işe gitme diyorlar. sonra patron araya giriyor falan. iyi ciğerlerin bişeyin yok hadi işe. bu saçmalık. kusura bakmayın. testlerin güvenilirliği çok düşük. geçmiş olsun bu arada.


  • not dark yet  (30.07.20 18:42:22 ~ 18:42:57) 
@not dark yet aynen öyle ama gelde anlat iş verene. Teşekkür ederim.


  • brnbrs  (31.07.20 17:39:44) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.