[]

Araç Muayene - Covid 19 Düzenlemesi

Merhabalar;
Benim araç muayenem normalde 15 Haziran'da bitiyormuş. Ama bir erteleme varmış koronavirus yüzünden. Sanırım 17 Ağustos'a kadar ek süre varmış. Ama ben bu süreçte satış işlemi yapacağım, muayenesi yok diye satış olmama durumu olur mu yoksa, 17 Ağustos'a kadar uzadığından muayene durumu satışı etkilemez mi?

www.sozcu.com.tr

 
Aracın muayenesi bittiyse satış yapamazsınız. Erteleme covid 19 nedeniyle evden çıkamayan kişiler için yapıldı. Erteleme, mevcut aracınızın muayenesini uzatmaz. Sadece muayeneye gelmek istemeyen insanlar gecikme ücreti ödemesin, evinde otursun diye çıkarılmış bir olaydı. Erteleme sürecinde dışarıda dolaşan bir çok kişiye ceza uygulandı. Buna kaç kere şahit oldum. Polise erteleme var ceza yazamazsınız diyen kişilere polisin cevabı şöyle oldu: 'erteleme, evinde otur, muayene süren geçerse muayenede ceza ödemeyin diye yapıldı, ailece sahile gezmeye gel diye değil'


  • Arthur Dayne  (17.07.20 20:35:48) 
Ama 3 Temmuz'a kadar Tuvturk açık bile değilmiş, eğer ceza yazılıyorsa çok saçma, sonuçta 3 ayın randevusu ertelendi, insanların ilk anlarda yer bulamaması çok doğal.


  • PhoenixRising  (17.07.20 20:46:16) 
TüvTurk bu süreçte hiç kapanmadı

@phoenix
  • Arthur Dayne  (17.07.20 21:07:06) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.