[]

ağırlık için hangisi

çimentodan ağırlık yapıcam. şu arkadaşın yaptığı 5 kilo 8.5 cm. şu barları alırsam yetmez sanırım.

www.trendyol.com

tutma yeri 12 olsa. yanları 16.5 cm. klips için de yer kalması gerek. 8.5 cm kalınlığında iki tane 5 kilo takamıyorum.


şu gijon denen borulardan alsam bar yerine kullanabilir miyim? şu m6 m8 ne oluyor? cm üzerinden ölçüsü mü?

urun.n11.com

 
Milimetre cinsinden çapı.


  • Unde bach canim  (17.07.20 20:42:54) 
Aga çimento işi zor. Yurt dışındaki hazır beton karışımlarına özenme, onlar katkılı. Senin yaptığın büyük ihtimalle bir süre sonra çatlar, dökülür. Döktükten sonra sulaman lâzım o betonu uzun iş ama o gösterdiğin şeyler sana yaramaz sana sanayiden boru lâzım. Borucya git, eline rahat gelen kalınlığı bul bir boy boru al orada kestir. Senin gösterdiklerine ağırlık dökmen için kalıp lâzım sana.


  • x571  (17.07.20 20:46:06) 
Hevesini kırmak istemem ama zamanında bende kettlebell uzun uzun araştırma ve deneme yaptım malesef hatta çimento harcına demir tozu dahi denemem oldu. Çatlamaması için minik tellerden donatı dahi koydum ki sonunda pes ettim. İstenilen ağırlık olsa bile hacim büyük oluyor salonda 10 kg dambıl eline oturan ergonomik iken her an yüzüne omzuna duşebilecek çapı büyük beton ile çalışma sevki kalmaz.

Letgodan ucuza ister döküm ister tek tek basit dambıl al keyfine bak.
  • Fritz-X  (17.07.20 21:10:50) 
Burası neden bu kadar karamsar? Zorluklarının farkındayım. Bugün denediğim çatladı ama yukarıda yapan bir arkadaşın linkini koydum. Çocuk kendine salon kurmuş resmen demek ki bir şeyler oluyor.


  • black mamba  (17.07.20 21:19:37) 
Pardob mobil olduğu m için koyamamışım linki. Ama Türkiye de de yapan çok var. O kadar olumsuz olmaya gerek yok bence.

youtu.be
  • black mamba  (17.07.20 21:22:03) 
Beton harcına biraz mıcır atın, gevrekliğini azaltır ve hala parçalanıyorsa çimentoyu az koymuş olabilirsiniz. Ayrıca demirleri ızgara biçiminde olacak şekilde yerleştirin


  • Unde bach canim  (17.07.20 23:11:20) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.